Prima helm voor prima prijs

Heerlijke helm !

Goed getroffen met een mooie aanbieding. Fijne helm weten te kopen en snelle levering aan huis. Goed verpakt en schadevrij aangekomen.

Nieuwe helm gekocht bij Helmonline.nl en ik ben zéér tevreden. Het kwam op tijd, prijskwaliteit-waardig, goede snelle transport, snelle feedback etc.

Snelle levering, veel keuze! Eerlijke prijs

Snelle levering, goede service en veel keuze. Voor ieder budget een helm.

Top bedrijf goede service

Zeer goede service het enige wat niet klopt is binnen 24:00 besteld morgen in huis. maar verder goed

Jammer van de retourneren kosten

Ik heb 2 helmen besteld en 1 retour gedaan, maar moet helaas wel zelf de retourkosten betalen

Top, goed en snel!

Mooie helm voor scherpe prijs

Mooie helmen , veel verschillende modellen , leuke kleuren . Snelle bezorging

top

een fijne helm voor een zeer voordelige prijs snelle levering en ook heel degelijk verpakt

Ging heel goed

Goed net product

Product ziet er goed uit. Leveling door DHL was waardeloos, het lag op de oprit gegooid.

Kut.

Duurt veel te lang wacht al 1,5 week

Hele fijne helm

Snelle levering, goed verpakt en fijn product. Heel blij mee.

Value for money

Big choice of goods, bought here our first scooter helmets. Fast service, easy to choose, easy to buy, will come back

Snel geleverd en je kunt de juiste maat bestellen door een goed uitleg voor de helm

Super blij

Makkelijk te bestellen en een snelle levering.

Goed advies, snelle levering

Goed advies, snelle levering

Bestellen ging snel en efficiënt (levering slecht)

Bestelling verliep snel en efficiënt maar de levering vanuit DHL was slecht. 2x niemand aan de deur maar wel 'we hebben elkaar gemist' updates. Heb zelf de helm moeten ophalen bij DHL. + Punten voor Helmonline maar een keuze om te laten leveren door TNT post in plaats van DHL zou prettig zijn. DHL is 80% van de tijd veel te laat of komt gewoon niet opdagen.

Goede pasvorm, mooi vormgegeven!

Prima helm voor een goede prijs

snelle levering en scherpe prijs

Top geregeld, snel geleverd

Mooie overzichtelijke site, veel keuze. Snel geleverd en mooi verpakt. 2e kans, geen beschadigingen en netjes ingepakt.

Super snel.

Vroemmmm...

Geweldige helm én service

Super blij met mijn mat roze Vinz helm. En dat voor die prijs! Hele fijne en snelle hulp van klantenservice via WhatsApp gehad. Super service!

prima trendy helm

voor een leuke prijs een uitstekende trendy helm

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam