Snel verzonden, goede kwaliteit

Mooie helm

Super ervaring

Helm gekocht met korting (actie). Helaas verkeerde maat. Keurig geld retour gestort gekregen. Vervolgens een nieuwe besteld en hierbij dezelfde korting gekregen, terwijl de actie eigenlijk verlopen was. Prima service en snelle levering. Aanrader!

Alles goed verlopen zoals het hoort.

Wat je verwacht is dat alles vlotjes verloopt en dat je een snelle bediening krijgt. Dit alles was zoals het hoorde.

Helaas niet optijd

Lang duurt het voor de levering er is

Prima site,prima helm

Alles correct

Top helm

Mooie helm en snel geleverd

Positive, but not perfect.

My rating is very positive. Why? Why not perfect? Unfortunately, the shipment arrived only after 5 days instead of the promised next-day delivery. Everything else was 100% as described — the helmet is really great, everything exactly as in the listing. Do I recommend it? Yes, if you are willing to spend about a week waiting for delivery.

Correcte levering

Niet te duur en snel geleverd zeker een aanrader

Steeds een goede keuze

Kwaliteit en prijs zijn top!

Verkeerde maat en stuk. ligt al in de vuilbak

slecht

Goed product helm

Goed product en prijs ( helmen )

Goed product, maar verzending is een drama

Op 3 december besteld, zou op 5 december bezorgd worden met DHL. Waarschijnlijk staat DHL voor Duurt Heel Lang. Was fout gesorteerd, daardoor pas op 9 december aangekomen.

Snelle verzending

Heel goed en snel ontvangen en de helm is perfect

Alleen maar positief

Levering was snel, maar acties zijn helaas nep

Het bestellen was eenvoudig en de levering keurig. Helaas adverteert het bedrijf wel met Black Friday en Cyber Week acties die niet bestaan. De prijs van het artikel was exact hetzelfde als de weken ervoor en erna. Toch jammer dat er nog altijd bedrijven zijn die hier misbruik van maken.

Aangezien ik nogal een grote maat heb, heb ik meerdere keren een helm besteld. Twee maal heb ik de bestelling geretourneerd omdat deze niet paste, gelukkig past de laatste helm wel. Helmen zijn iedere keer redelijk snel geleverd. Het retourproces is eenvoudig en de terugbetaling is ook snel geregeld. Nu veel veilige kilometers met mijn laatst gekochte helm.

Kan niet meer zonder mijn helm . Het is vooral handig, praktisch & voor alle jaargetijden. Super koop een aanrader.

Echt goed

Vlotte en correcte afhandeling, correct verpakt zodat er geen schade kon ontstaan.

Product ziet eruit zoals verwacht. Levertijd wel langer

Snelle levering en goed verpakking

Helm mooi van vorm en maat was meteen goed. Netjes verpakt. Geen probleem met HelmOnline. Goed gedaan jongens en meiden.

Vlugge bestelling

Helm met fietslichten op voor en achter. Super product voor een redelijke prijs

Levering snel

Na het lezen van de reviews was ik bang dat mijn bestelling niet zou komen. Maar niks daarvan was waar. M'n bestelling was binnen 1 werkdag geleverd en alles wat netjes verpakt. Top!

Top site!

Al meermaals in de winkel van Helmonline verschillende dingen gekocht. Kwaliteit en service is elke keer weer goed. Nu voor het eerst iets besteld online, prijs was scherp, het scooterslot zelf is ook weer erg goed van kwaliteit en de verzending was snel. Ik raad iedereen de site en de winkel aan!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam