Laden reviews...
943 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback draait om een gebruiksvriendelijke site, duidelijke productomschrijvingen en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Klanten melden vaak snelle levering en een vlotte afhandeling van bestellingen. Enkele opmerkingen gaan over kleine vertragingen, maar de service blijft over het algemeen positief. Over het geheel genomen stemmen klanten in met de kwaliteit en service.
Ik kon in mijn buurt nergens een helm kopen omdat er geen brommer winkels meer zijn. Iemand gaf mij de tip om hem online te kopen en dat heb ik dus gedaan. Super makkelijk ook het opmeten wordt goed uitgelegd.
George
Hoorn
Kreeg waar voor m'n geld
Barend
Tilburg
Mooie website duidelijk en ruime keuze helemaal blij mee en snelle uitlevering
Arno
Geldrop
Marcel
Wageningen
's avonds fietshelm besteld en de volgende morgen rond 10.30 u werd deze al bezorgd. fietshelm en prijs zijn beide top
Paul
Zoetermeer
_
M
Oss
De helm is van goede kwaliteit ben er erg tevreden over
Andries
Vollenhove
Goede helm ben er te vreden mee
Willem
Haderwijk
Gewoon goed!
Michael
Arnhem
Dank je wel voor snelle levering
24 July 2026
Weiss
Oostduinkerke
Ik heb op gemeten welke maat helm bij mij past en kwam in de buurt van 60/61 als het goed is, ik heb de riem strakker afgesteld en is nu minder geruist ik doe wel oordoppen in, en dat beperk ook wel was gesuisd. Misschien moet ik een maatje kleiner helm hebben. Ik hoor het graag.
Roy
Amsterdam
Mijn helm was keurig verpakt en geleverd op de dag zoals beloofd.
Joop
Blaricum
Na mijn bestelling stond 2 dagen mijn bestelling voor de deur ,een erg betrouwbare firma
Francois
Antwerpen
Goede website met duidelijke instructies voor het opmeten van de hoofdomtrek. Het bestellen ging gemakkelijk en de levering was snel. Ik heb een mooie helm gekocht voor mijn dochter en ze is er superblij mee. Zeker een aanrader!
Sen
Velp
Gewoon goed, snelle afhandeling en levering. Gr
Jos
Kerkrade
Ik heb een systeem helm Scorpions evo-exotech mt L besteld en bij de levering bleek dat de helm erg strak zat dus deze retour gestuurd en een XL besteld. Beide helmen werden snel geleverd en de retourzending werd ook snel en netjes afgehandeld
Frank
Kampen
Voor de tweede keer al een helm besteld hier en hij werd voor de tweede keer al binnen 24 uur geleverd! Goede kwaliteit en snelle service!
Else
Pijnacker
Snelle levering, goede helmen
Johan
Dessel
Mijn ervaring is dat ik mijn helm gelijk binnen heb gekregen en dat ik me andere gelijk terugnkon sturen
Furkan
Vlaardingen
Snelle levering, hoes past perfect over mijn driewielfiets...helemaal tevreden!
21 July 2026
J.F
Uithuizermeeden
Snelle levering en helm voldoet voor 100%
20 July 2026
Pierre
Wijchen
Zoals omschreven snel en goed geleverd en zeer goed ingepakt, helm van goede kwaliteit voor een nette prijs.
20 July 2026
Theo
Nijmegen
Wat fantastisch! Ik bestelde de helm en had verwacht sowieso 3 dagen te morgen wachten. De hem was onbeschadigd, met op de visier beschermstickers en in een hoes in een stevige doos. Top gedaan en dank jullie wel voor de snelle levering!
Esmeralda
Hoofddorp
Mooie betaalbare Jet helm.
Paul
Veenendaal
Snel bezorgd door jullie dank daar voor , maar wel jammer dat er op de deksel krassen zaten die niet door ons zijn gemaakt ik heb er maar een paar reflecterende stickers overheen geplakt maar dat is eigenlijk niet de bedoeling. Mvg Ton
Beveelt niet aan
Ton
Katwijk
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel was. Jammer dat de deksel krassen bleek te hebben; dat is natuurlijk niet zoals het hoort.
We hebben geprobeerd hiervoor een passende oplossing te bieden. We hadden gehoopt dat je tevreden zou zijn met de oplossing die we via de mail hebben besproken. Jammer genoeg is dat niet het geval, en dat vinden we oprecht vervelend.
We wensen je desondanks veel plezier met je aankoop.
Herengracht 338
1016 CG Amsterdam