Leveringstijd klopt niks van, voor de rest goed

Op de site staat als je op een werkdag besteld voor 23:45. Ik heb bestelt op 2 mei om 22u, en kreeg een mail dat de verwachte bezorg tijd tussen 11 uur en 15 uur zal zijn OP 2 mei. Dat is wel heel gek. Daarnaast heeft is het niet de volgende dag bezorgt maar 4 dagen later.

Helm zit als gegoten. Snelle levering en scherp geprijsd.

Last minute een helm nodig en deze besteld bij Helmonline.nl. De helm werd snel geleverd en was scherp geprijsd. Daarbij paste de helm perfect nadat ik mijn hoofd had opgemeten en de maattabel/advies had geraadpleegd. Aanrader!

Mooi op tijd

Fijne helm zoals het staat in de beschrijving.

Alles ging goed

Duidelijke site en snelle service!

Tot nu toe zeker aan te raden. Duidelijke site, product snel binnen en is zoals omschreven.

Duidelijke website en snelle levering!

Na een klein ongeval had ik een nieuwe helm nodig, na een korte zoektocht kwam ik bij helmonline.nl Ik had diverse betaalmogelijkheden, de helm werd op de afgesproken dag keurig verpakt afgeleverd.

Goede en snelle service

In eerste instantie had ik de verkeerde maat besteld. Retour aanvraag gedaan en tegelijkertijd de juiste besteld. Alles keurig netjes afgehandeld en geregeld. Top Groeten Marco

levering niet vlgs belofte op site

Fulfilment lijkt niet goed samen te werken met opdrachtgever. Op site: " Vóór 23:45 uur besteld = morgen gratis bezorgd* " bestelling geplaatst maandag 28-4-2025 12.08 uur Nog dezelfde dag is zending aangemeld bij DHL. Zending is echter pas de volgende dag aangeboden aan DHL. Verwachting wordt dus niet waargemaakt ik bestel als ik weet dat ik thuis ben als er geleverd wordt, nu kon ik de volgende dag ook weer thuis blijven of nog een dag vertraging oplopen doordat ik dan pas de volgende werkdag naar het servicepunt zou kunnen gaan. Een grote doos op de fiets is niet een echte optie. Deel v/d. zending alsnog terug gestuurd wegens een te kleine uitvoering product , retourafhandeling tot nu toe wel netjes. Moet in dit geval wel retourkosten betalen voor de terugzending

Prima helm, snel bezorgd, goed verpakt!

Bezorging was echt supersnel, de helm was goed ingepakt, top product voor een prima prijs!

Ruime keuze en snel verzonden !

Goede duidelijke beschrijving van producten en snelle verzending met duidelijke bezorginformatie .

Super en uitstekende service

Mijn eerste bestelling geplaatst en alles ging makkelijk en snel geleverd. Duidelijk aangegeven wanneer het geleverd wordt. Zeker een aanrader.

Van helmonline ben ik zeer tevreden. Maar de levering kan veeeel beter. En andere partner zoeken dan postNL kan jullie enkel ten goede komen. Bestelling (geplaatst op 28/04/2025) is na een week nog steeds niet geleverd.. terwijl die al van dinsdag (29/04/2025) bij PostNL is.

Goede pasvorm en precies zoals op de site staat aangegeven.

Mooie helm en past precies.

T

2 maten groter

Na het meten heb ik een maat groter genomen. Maar me bril en twee gehoorapparaten is het nog te weinig. Dus gehoorapparaten eruit en bril pas op na de helm. Maar past perfect.

Zit goed

Zit goed

Goede kwaliteit en een mooie prijs. Snel geleverd

Fijne duidelijke site waardoor ik makkelijk de juiste helm kon vinden

Weinig informatie

Slechte zaak dat ik 6 euro moest betalen om het retour te sturen

Mooi product

Helm is precies wat ik zocht. Vlotte levering. Alleen het herhaald aandringen op een beoordeling is zeer irritant. Hebben ze dat nodig??

Slechte maten tabel en onaangekondigde retour kosten

Zoals de titel zegt, ik bestel een maat groter dan gebruikelijk en nog steeds zit de helm vele malen te strak, geef dit dan beter aan. Nu moet ik de helm terugsturen en kan ik daar ook nog is 5 euro voor lappen

NIET volgende dag bezorgd NIET dezelfde dag aangeboden

Ik heb hier besteld omdat ik graag mijn helm dezelfde dag verzonden zou zien en hopelijk de volgende dag geleverd. Waarmee zij adverteren is onzin. Ik heb voor 23:45 besteld en het is NIET bij een verzender aangeboden. Nu is DHL vertraagd en heb ik mijn pakket dus hopelijk 3 dagen later. Heel erg vervelend als de levertijd nou juist de reden is dat je ergens bestelt, omdat je iets binnen 2 dagen wil ontvangen. Haal dit van de website af als je de beloftes niet nakomt.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam