Model als op de ad

Redelijk snel in huis en ziet er goed uit

Super snel geleverd, en hij is ook nog eens heel mooi , en past precies. En dat alles ook nog voor een leuk prijsje. Zeker een aanrader!!!

Super service

Zonder gemor garantie super uitgevoerd

prima helm

Goede helm

Ziet er goed uit en past ook goed. Stoere helm en goede kwaliteit helm.

Besteld en zeer snel geleverd in België

Ik ben zeer tevreden over de helm. Ik heb deze ook in België heel snel aangekregen. De beschrijving was correct: helm met helder en donker vizier en zelfs een pinlock vizier bijgeleverd.

Duidelijke website en snelle levering

Ik had snel een helm nodig en kwam uit bij helm online. Ze hebben leuke aanbiedingen en de hem werd netjes verpakt en snel geleverd.

Goede service, mooie spullen

Ik had mijn helm en maatje te klein besteld, retour gestuurd en binnen twee dagen weer een nieuwe

Snel levering top

Snelle levering enkel spijtig dat op de zijkant een kras staat . Maar ben wel zeer tevreden

Goede communicatie

Goede communicatie en snelle reacties, verzending was ook snel

Perfect for a first time scooter driver

I recently purchased two helmets and they are perfect!! Both fit me comfortably and I have no issues while riding my scooter. I will defenitely recomend this store to friends!

Uitstekend!!!

Helm zoals beschreven, past perfect en weegt niet te zwaar. Snel geleverd!

mooie helm

Heb een mooie helm aangekocht, zit lekker en er zit ook nog een zonnescherm in verwerkt. top helm.

makkelijke en snelle en prima aankoop

Hij zit als een huis, eindelijk een helm om met quadrjden te kunnen dragen. uitzeken en aankoop ging eenvoudig en snelle levering, compliment

goed en snel behandeld afgeleverd

de bestelling is snel behandeld en verstuurt en netjes verpakt grote klasse

Top Helm vooral zonnevizier

De helm zit goed op het hooft en het zonnevizier is mooi helder en het schuifhendel boven op de helm is handig voor het zonnevizier goede helm ben er tevrede mee. Alleen julie moeten zeggen dat het 3 dagen duurt voor je de helm thuis bezorgt krijg en niet de volgende dag.

Een snelle reactie en kevering van een goede en practische helm.

Naadloze service en sneller dan verwachte levering!

Ja, zoals beschreven in de kop. Naadloze snelle service qua levering en bestelling.

Mooi product

Schoone helmen, de kleuren zijn mooier dan ik verwacht had en helemaal niet duur.

Snelle verzending, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Gewoon geweldig

Geweldig geholpen

Ben onwijs goed geholpen, verkeerde maat besteld uit eindelijk terug gestuurd en geld terug gekregen en de juiste besteld alles verliep heel soepel en snelle duidelijk communicatie met de verkopers.

een super mooie helm

Sinds kort trotseer ik de wegen met mijn nieuwe roze motorhelm en ik ben helemaal verkocht. De kleur alleen al is een feestje op elke rit: vrolijk, speels en direct herkenbaar op elke weg. Maar wat eronder zit is net zo indrukwekkend. De helm voelt licht aan op mijn hoofd en de pasvorm is perfect afgesteld: geen oncomfortabele drukpunten, maar een intuïtieve, comfortabele afsluiting die ik bijna vergeet dat ik hem draag.

Redelijke helm

Redelijk goeie helm Alleen de binnen 1 dag verzonden enzo is gw een leugen Kosten 3 dagen voordat hij bij DHL aan was gekomen. Alsnog goeie kwaliteit voor de prijs

Helm en bivak waren allebei in top staat helm zit perfect en voelt goed aan niet te zwaar of te licht. Het was er ook zoals het had gezegd binnen 2 dagen. Echt geweldig. Zou ik als aanrader geven

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam