Snelle levering. Netjes en goed verpakt. En de goedkoopste in helmen

Snelle levering en alles conform verwachtingen

Snelle levering en alles conform verwachtingen

Beter had niet gekund

Goeie service. Mooie helm. Zeker voor herhaling vatbaar

Hoes voor mijn motor besteld. Netjes op de hoogte gehouden, snelle verzending, en keurig afgeleverd. En hij past keurig

Uitstekende helm

Het is heel erg comfortabel

Geweldige service

Echt heel tevreden. Supermooie helm voor een erg mooie prijs en razendsnel in huis.

Snel verstuurd. Goed product.

Snelle levering, en de helm voldoet aan mijn verwachtingen.

Dinsdag besteld en woensdag al geleverd. Helm is goed verpakt, en voldoet zoals beschreven op jullie webside. De opgegeven maat klopt. Ik hoop er veel plezier aan te beleven.

pperfecte service.

Besteld volgende dag in huis.Prima service en snelle levering.

De Motorhoes beter als verwacht

Ik heb een tweede kans Motorhoes gekocht en verwachte dat er wel iets aan zou mankeren. De Motorhoes was gewoon perfect en snel geleverd en niet duur. Bedankt daarvoor.

Goed en snel

Goed goedkoop en snelle levering, grote klasse

Alles correct verlopen. Prima bedrijf

Alles correct verlopen. Prima bedrijf

Duidelijk omschrijving van het product, zeer goede prijs kwaliteitsverhouding en snelle levering. Alles verliep naar wens.

Altijd goed

Heb eens een ander kleurtje gekocht Maar me oude helm is ook nog super en die heb ik al een tijdje sinds de invoer van helm plicht

Jullie zijn zeeer transparant

Super, de exacte product geleverd. De helm is zoals beschreven in de webshop.

Top sevice

Top service en snel Verzonden

Uitstekende fietshelm met vizier

Goede pasvorm en zit als gegoten. Vrijdag besteld; volgende dag ontvangen. Ben er blij mee!

Goede helm en snel geleverd

Goede helm met prima pasvorm en stel mogelijkheid.

Snel en duidelijk

Fijne website, snelle levering en het commentsgedeelte helpt enorm om een beeld te krijgen (Mijn pinlock paste niet helemaal lekker en zag in de comments dat deze minimaal aangepast moest worden)

Mooie helm krap van maat xl zelfde als xxl

Krap van maat xl zelfde 61 als xxl

Fijne bestelling en een snel ontvangst

Als je een helm zoekt in maar model en kleur raad ik aan om ook Helmonline te raadplegen. Veel modellen en kleuren en ook de beschrijving van de helmen is duidelijk. Ik als brildrager vind het belangrijk dat de helm hiervoor geschikt moet zijn. Tevens een duidelijke maat voering en hoe je deze kunt vast stellen is een pre. Kortom ik ben tevreden met de aankoop.

Ik had een nieuw vizier voor mijn helm nodig deze was niet voorradig maar ik werd netjes op de hoogte gehouden als het weer voorradig zou zijn

Perfect en snel geleverd

Top helm voor goede prijs

Supersnel geleverd en prachtige helm!

Heb al 2 keer besteld en ben zeer tevreden ook over de producten

Herengracht 338