Snel makkelijk

Duidelijke site, je krijgt wat je bestelt, voor een goede prijs.

Zeer goede ervaring

Mooie helm slot en een rugtas voor mn helm voor n goede prijs en snel bezorgt zal hier zeker vaker bestellen

Zeer slecht

Heb een helm besteld. Prijzen zijn inderdaad zeer voordelig. Alleen de service is gewoon matig. Vandaag besteld, morgen in huis, nou bij mij in ieder geval niet. Hoop dat ik ‘m deze maand nog binnen krijg.

Helm Niet geleverd

De helm zou op 23 mei worden geleverd. Tot op heden 28 mei niet geleverd. Neem ik via whatsapp contact met hun, wordt je afgewimpeld met allerlei smoesjes. Noch mijn geld noch de helm niet (terug) ontvangen. Tip : ga liever naar een een scooterzaak en koop daar een helm. Voor een €7 duurder maar dan heb je het wel gelijk in hand.

Geweldig!

De helm zit heel comfortabel en dat voor een niet te dure prijs. Heel blij mee.

Geen tot zeer slechte reclame

Helm besteld voor de nacht bestellen volgende dag geleverd, nou helaas we zijn bijna een week verder en helemaal niets. Contact gezocht maar helaas automatisch bericht. Nee wel betaald maar zie niets verschijnen ook geen bericht dat het later komt. Bij de post staat nog steeds nog niet gesorteerd. Nee is geen reclame

Prima spul.

Snelle levering, prima helm. Maat was toch te groot kon hem terugsturen, moest alleen bezorgkosten zelf betalen en kan helaas niet ruilen moet dan een nieuwe bestelling plaatsten. Voor de rest niks te klagen alles was opzich naar wens.

Helm top, levering flop

De helm is perfect, volledig zoals beschreven. De levering werd geleverd twee dagen vroeger als gepland en de respons van helmonline kwam pas nadat de helm geleverd was. Hierdoor heeft het pakket lang buiten gestaan

Zeer tevreden over helm

Goed product. Verzender DHL is veelal te laat met bezorgen. Ook deze keer.

Top besteld en dag later bezorgd

Alles fijn en snel gegaan.

Een mooie helm voor een redelijke prijs helaas ‘s avonds een ongeval gehad waardoor ik de helm weg zal moeten gooien

Mooie helm voor zachte prijs

Helm zoals omschreven voor een goede prijs als 2e kans gekocht. Hij is gloednieuw en zit super. Volgens de meetinstructie maat bepaald en zit perfect. Bezorging ook heel vlot en netjes.

Snelle afhandeling

Makkelijk, snel

Nog geen helm!

De helm die ik heb besteld is zoek geraakt, daardoor is er een onderzoek gestart waarvan ik de uitslag nog niet heb, dus ook de bestelde helm heb ik nog niet. Heb daarom het gemiddelde gegeven kwa sterren.

Top website

Slot besteld en binnen 2 dagen mooi goed snel thuis geleverd

Mooi

Snelle en correcte levering

Super fijne lichte helm!!

Fijne casual mat zwarte helm, licht van gewicht. Met zonnebril en pinlock. Beviel zo goed dat ik er meteen nog een 2e van besteld heb voor een vriend.

Top service snelle levering

Snel geleverd en leuke helm voor goede prijs

Prima helm. Slot nog even opgeborgen

Helm is mooi en past prima

In 1 woord: top!

We hebben inmiddels 3 helmen en een moterhoes besteld bij helmonline. Voor alle producten geldt dat ze een zeer goede prijs hebben en kwalitatief uitstekend zijn. Bestellen gaat heel gemakkelijk en de levertijd is uitstekend.

Best service

Was exact maat niet groot niet klijn best snel

Leveringsbelofte klopt niet

Vrijdag voor 23:45 uur besteld. Had verwacht dat deze zaterdag geleverd wordt. Maar een deel was maandag en de andere deel dinsdag binnen. Jammer

Mooie helm past perfect

Herengracht 338