Makkelijk een helm te vinden op deze website. Maar de slogan van hun klopt niet. Deze luid als volgt voor 23.59 besteld, de volgende dag in huis. Ik heb een week moet wachten op mijn helm. Anders had ik 5 sterren gegeven.

Prima Scooterhoes

De medium versie was overal uitverkocht Bij helmonline hadden ze een tweedekansje in Medium. Dus de gok gewaagd Het was gewoon een hele nieuwe in de originele verpakking En hij heeft al flinke hoosbuien getrotseerd. De scooter is mooi droog gebleven.

Product ontvangen, wel later dan toegezegd op de sit!

Juste product ontvangen, wel veel later dan vermeld op de site!

Goed product, snelle bezorging.

Ik heb een helm besteld, goede prijs voor de kwaliteit en ziet er mooi uit.

Alles prima en echt

Sneller levering alles top 3de keer. Bedankt

Snel bestellen, lang wachten met dhl

Het bestellen was makkelijk en duidelijk. Helaas was de bezorging onduidelijk. Ik begrijp dat een bestelling niet altijd binnen de genoemde tijden bezorgd kan worden. Het duurde alleen drie dagen voordat ik iets hoorde van de bezorger. Dat is het enige jammere. Intussen heb ik gisteren eindelijk de helm ontvangen, 5 dagen na de bestelling. Dat is geen ramp, maar wees daar open en eerlijk in.

Slecht

Ik ontving een helm in maat S in plaats van L en de voering was bruin in plaats van zwart (dus een willekeurige helm). Bovendien kostte de retourzending via DPD me €7,25. Ik zal niet meer bij de webshop van Helmonline bestellen.

Helemaal niet tevreden!!!

Helaas nog steeds niet mijn pakket ontvangen, terwijl er stond volgende werkdag in huis. Mijn pakket is niet gebracht naar dhl of dhl heeft het zoek geraakt en ze vinden dat ik maar 10 werkdagen moet wachten! Ik wil gewoon mijn geld terug! Ik zou hier nooit meer iets bestellen.

goed product. snelle levering

goed product. snelle levering

Slordig verpakt helm was gans nat binnen

Helm was nat en doos was beschadigt

Zeer tevreden over de levering

De ontvangen helm was perfect verpakt en kwam onbeschadigd aan. Min puntje: Levering was 2 dagen later dan afgesproken was, maar dat kwam waarschijnlijk door de pinksterdagen. Onder * was dit wel vermeld, maar kan m.i. duidelijker!

Goede klantenservice

Kwaliteit van de helm erg goed voor de prijs. Er was wat vertraging in de levering, maar ik kreeg iedere keer een snel antwoord van de klatenservice op mijn vragen.

Bestelling vertraagd maar goede hulp

Ik heb niks ontvangen maar de klantenservice helpt goed mee naar een passende oplossing.

Snel mailcontact en de helm zoals omschreven

Helaas had de pakketdienst forse vertraging maar door Helmonline werd meteen een voorstel gedaan voor een oplossing. De Helm was precies zoals omschreven. Ik ben er blij mee!

Prima motorhoes! Jammer van de reclame erop.

Zie boven

super product

wij zijn erg tevreden met de helm voor mijn dochtertje. snel bezorgd ook.

Netjes en optijd geleverd

Als iemand een helm nodig heeft raad ik jullie aan!

Snel makkelijk

Duidelijke site, je krijgt wat je bestelt, voor een goede prijs.

Zeer goede ervaring

Mooie helm slot en een rugtas voor mn helm voor n goede prijs en snel bezorgt zal hier zeker vaker bestellen

Prima ervaring

Goede klantenservice

Helm Niet geleverd

De helm zou op 23 mei worden geleverd. Tot op heden 28 mei niet geleverd. Neem ik via whatsapp contact met hun, wordt je afgewimpeld met allerlei smoesjes. Noch mijn geld noch de helm niet (terug) ontvangen. Tip : ga liever naar een een scooterzaak en koop daar een helm. Voor een €7 duurder maar dan heb je het wel gelijk in hand.

Geweldig!

De helm zit heel comfortabel en dat voor een niet te dure prijs. Heel blij mee.

Geen tot zeer slechte reclame

Helm besteld voor de nacht bestellen volgende dag geleverd, nou helaas we zijn bijna een week verder en helemaal niets. Contact gezocht maar helaas automatisch bericht. Nee wel betaald maar zie niets verschijnen ook geen bericht dat het later komt. Bij de post staat nog steeds nog niet gesorteerd. Nee is geen reclame

Prima spul.

Snelle levering, prima helm. Maat was toch te groot kon hem terugsturen, moest alleen bezorgkosten zelf betalen en kan helaas niet ruilen moet dan een nieuwe bestelling plaatsten. Voor de rest niks te klagen alles was opzich naar wens.

Helm top, levering flop

De helm is perfect, volledig zoals beschreven. De levering werd geleverd twee dagen vroeger als gepland en de respons van helmonline kwam pas nadat de helm geleverd was. Hierdoor heeft het pakket lang buiten gestaan

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam