Uitstekende

Geen problemen ging perfect zowel bestellen als leveren

Pakket was supersnel binnen en makkelijk te gebruiken

Snel service

De kleur is precies wat ik verwachtte. De maat klopt goed. Het zit erg comfortabel en voelt licht aan. Ik ben heel tevreden met deze aankoop. Snel service!

Motorhoes met duidelijke productomschrijving

Goede uitleg van het product met duidelijke maatvoering waardoor we juist de konden bestellen. De motorhoes moet de eerste storm nog overleven, maar tijdens de regenbuien blijven de motoren en scooter mooi droog.

Snel en goed

Snel geleverd zoals beschreven op de website. Helmen perfect in orde echt top! Aanrader!

snel en correct

De helm die ik bij hen besteld is met hulp van GEMINI voor dit type helm en deze website. Ik moest 2 maten bestellen omdat mijn hoofdmaat precies tussen 2 maten in zat. Geen enkel probleem. Wat ik echt positief ervaart is dat de communicatie per mail zeer snel is beantwoord en ook volgens mij ook nog door dezelfde persoon. Iets wat steeds zeldzamer wordt. Goede keuze!

Tevreden

Snelle vlotte levering. De website is duidelijk en er is makkelijk contact te krijgen.

Snel en veilig geleverd,keurig verpakt dus geen beschadigingen

Ik heb vaker een helm besteld en dat gaat altijd goed en is een echte aanrader.Ik ga deze firma vaker gebruiken omdat de keuze prima is en niet te duur.

Toffe helm voor mijn dochter

Mooi kleur! Licht! Eerste indruk is van goede kwaliteit.

Mooie scooterhoes voor een kleine prijs

Ik heb een scooterhoes nodig omdat mijn e-scooter binnenkort niet meer binnen gestald mag worden. Gekeken bij helmonline,nl. Al eerder wat besteld, namelijk een helm voor mijn vrouw. Dat was toen noodzaak vanwege de helmplicht voor snorscooters. Ik was niet verrast te zien dat helmonline.nl ook motor- en scooterhoezen aanbiedt. Niet verder gekeken en gelijk besteld. Wel eerst de e-scooter opgemeten, Het moest een e'M'etje worden, Deze kwam al snel binnen bij het vaste PostNL afhaalpunt. Thuis gekomen gelijk gepast, zit als gegoten. Wel de topkoffer er af halen, daar heb ik rekening mee gehouden. Nu kijken of de scooterhoes bestand is tegen de elementen. Ik heb er vertrouwen in.

Zeer prettig

Goede prijs en kwaliteit. Zeer snelle levering.

Mooie prijs en snelle levering

Prima kwaliteit en goede prijs.

Goede spullen voor nette prijzen en snel geleverd.

Snelle levering en mooie prijs

Mooie en goede helm voor een perfecte prijs. Alles ook vlot geleverd

light and cute helmet

helmet is super light, very summer-y. delivered fast and no issues

Had een helm besteld en die was te klein ondanks de maattabel, ik had er nog een centimeter bij gerekend maar helaas. Teruggestuurd en een maatje groter besteld, prima geregeld. Verzendkosten betaald voor de verkeerde helm maar dat is het risico van bestellen vind ik.

Supersnelle levering van een prachtig product aan een voor delage prijs!

Supersnelle levering van een prachtig product aan een voordelige prijs. Google heeft mij snel naar jullie prachtige website geleid.

Supersnelle levering, prima product

Zoals ze het aanbieden op internet zeer blij mee top

Super mooi

Mooie helmen en passen perfect.

Goede servy

Binnen 24 uur had ik de helm in huis. Past goed. Zit heerlijk.

mooie helm voor een fijne prijs

Ik zocht een helm met een opklapbaar vizier. Helmoline.nl verkoopt de Vinz Munda Speed. Een mooie helm, goede kwaliteit en 58% goedkoper dan bijvoorbeeld Abus. Daarnaast is Vinz een Nederlands merk. Bestelling gaat gemakkelijk, levering was al de volgende dag!

Alleen een realistische leverdatum hanteren. Niet dat ik m gelijk nodig had. Dus voor mij geen probleem. Maar kan me voorstellen dat mensen hem daags later ook graag willen hebben.

Snel en goed

De helm oast perfect Voldoet volledig aan de beschrijving

Prima hoes, ietwat krap voor de 1300 GSA

Herengracht 338