Snelle levering en ook een retour was binnen enkele dagen geregeld en teruggestort

Snel en product zoals omschreven. Goede prijs kwaliteit verhouding

Fijn product snel geleverd

Scooter beenkleed

zit goed behalve aan nek

Ik vind de helm wel goed, echter is het zonnescherm te licht en snijdt het een beetje aan de hals.

Volgende dag geleverd en top!

Geen verduidelijking nodig. Gewoon top!

fantastisch

de service is geweldig van helmonline, ik kon de 1e helm makkelijk terug sturen, en de 2e was zonder pinlock versuurd, maar via de mail heb ik goed en snel contact gehad met hun, en kreeg ik die alsnog gratis opgestuurd ! super dus

Helm zit goed op je hoofd en woord snel geleverd

Normaal

Tot heden heb ik mijn pakket nog niet ontvangen

Ik had een vraag gesteld over een pinlockvizier voor een vinz helm santiago en krreg een zeer goed antwoord hierover eb heb deze toen ook besteld deze werd 2 dagen erna geleverd en zoals gezegt deze paste perfect heb daarop jullie ook een bedankje gemailt bij deze nogmaals bedankt voor goede service

Snel verzonden

Goede hoes,past perfect!

Snelle levering Goede kwaliteit Geweldig verpakt

Snelle nette service

Snelle nette service

Geweldige helm

Volgende keer gewoon weer bestellen

Groot

Helm is ietjes groot meer past wel goed op mijn hoofd

Super, beste helm ! Bedankt

Mijn kind is super blij. Perfect helm. Top!

De helm werd na 2 werkdagen al bij ons bezorgd. Ook voor een brildragers is deze helm prima geschikt. Top!

Blij met mijn helm goede kwaliteit, goede prijs en snelle levering. Top

Ik heb de Scorpion exo tech evo besteld in het glans zwart. De helm is perfect en de service ook. Tussen het bestellen en het ontvangen van de helm zat nog geen 24 uur.

Niks op aan te merk aan de bestelling zelf. Helaas had de levering 2 dagen geduurd en heb ik een hele dag voor niks gewacht, dus heb ik de volgende dag moeten wachten. Maar dat heeft met de postbedrijf te maken.

Goede ervaring met bestellen en levering iets minder

Het bestellen via de website ging heel soepel. Voor de levering had ik gekozen voor avondlevering ivm mijn werk ,maar dhl stond in de middag al voor de deur Waardoor ik een nieuwe afspraak moest maken.

Goed komen afspraken na en optijd geleverd

Goed komen afspraken na en optijd geleverd

De helm kwam snel binnen en was goed verpakt.

mooi product snelle levering

Alles perfect

Bestelling optijd en in goede orde ontvangen.

Niet netjes

Dit is een waardeloos bedrijf ik ben zelf advocaat nergens zijn ze bereikbaar Heb een helm besteld na 15minuten direct terug verstuurd Vandaag hoor ik dat retour is afgewezen via de mail door ebony Zo werkt het niet in de wet. Ze krijgen binekort wel een brief van ons Gaat mijn om eerlijk zijn en de prosudure volgen En niet moelijk zijn voor paar tientjes Mail ontvangen van ebony heb alles op foto voor bewijs Ik heb de artiekel die besteld is na 15 minuten gelijk terug verstuurd op de mail zege ze dat het doosje beschadigd is nou dat klopt niet prudukt zit gewoon zoals hij indoos is Owja 5.99 nog retour kosten moesten betalen ook nog ik ga hier ook zaak je van van maken

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam