Alleen maar positief
Het bestellen was eenvoudig en de levering keurig. Helaas adverteert het bedrijf wel met Black Friday en Cyber Week acties die niet bestaan. De prijs van het artikel was exact hetzelfde als de weken ervoor en erna. Toch jammer dat er nog altijd bedrijven zijn die hier misbruik van maken.
Beste Marc, Dank je wel voor het delen van je ervaring en fijn om te horen dat het bestellen en de levering goed zijn verlopen. We vinden het jammer dat de Black Friday en Cyber Week actie zo is overgekomen. Graag lichten we dit kort toe. Op het moment van bestellen is de helm aangeschaft voor 164,90. Na afloop van de Black Friday/Cyber Week actie is de prijs weer aangepast naar 186,90. Tijdens de actieperiode is er dus daadwerkelijk sprake geweest van extra korting boven op de reguliere prijs. De Cyber Week korting is last minute verlengd, wat mogelijk voor verwarring heeft gezorgd. Dit is een bewuste keuze geweest en geen misleidende actie. Daarnaast houden wij ons aan de geldende regelgeving rondom prijsvermelding en zijn de huidige prijsweergaven afgestemd en goedgekeurd volgens de richtlijnen van Thuiswinkel. We vinden het jammer dat dit anders is ervaren en hebben hierover ook per e-mail contact opgenomen om dit toe te lichten. Mocht er alsnog behoefte zijn aan verdere uitleg, dan denken we uiteraard graag mee. Met vriendelijke groet, Team Helmonline
Aangezien ik nogal een grote maat heb, heb ik meerdere keren een helm besteld. Twee maal heb ik de bestelling geretourneerd omdat deze niet paste, gelukkig past de laatste helm wel. Helmen zijn iedere keer redelijk snel geleverd. Het retourproces is eenvoudig en de terugbetaling is ook snel geregeld. Nu veel veilige kilometers met mijn laatst gekochte helm.
Kan niet meer zonder mijn helm . Het is vooral handig, praktisch & voor alle jaargetijden. Super koop een aanrader.
Vlotte en correcte afhandeling, correct verpakt zodat er geen schade kon ontstaan.
Product ziet eruit zoals verwacht. Levertijd wel langer
Helm mooi van vorm en maat was meteen goed. Netjes verpakt. Geen probleem met HelmOnline. Goed gedaan jongens en meiden.
Helm met fietslichten op voor en achter. Super product voor een redelijke prijs
Na het lezen van de reviews was ik bang dat mijn bestelling niet zou komen. Maar niks daarvan was waar. M'n bestelling was binnen 1 werkdag geleverd en alles wat netjes verpakt. Top!
Al meermaals in de winkel van Helmonline verschillende dingen gekocht. Kwaliteit en service is elke keer weer goed. Nu voor het eerst iets besteld online, prijs was scherp, het scooterslot zelf is ook weer erg goed van kwaliteit en de verzending was snel. Ik raad iedereen de site en de winkel aan!
Snelle vlotte levering past perfect piekfijn in orde goede verpakking
Het beloofde product namelijk een brommer zijl is van mindere kwaliteit namelijk het zijl zou meerdere lagen bevatte voor bescherming na mijn inziens . Maar na contact te hebben gehad is er een uitleg gegeven over het product en de kwaliteit en het na tevredenheid opgelost door de klantenservice.
Originele beoordeling
Het beloofde product namelijk een brommer zijl is van ondermaatse kwaliteit namelijk het zijl zou meerdere lagen bevatte voor bescherming. Niks is meer waar het zijl bestaat gewoon uit een laag namelijk gewoon plastic en niks meer
De kwaliteit van de jethelm verbaast me. Hij past prima, is netjes afgewerkt, licht en bovendien gekeurd. Dit voor een bedrag waar je tegenwoordig amper een brood kan kopen. Ben zeer tevreden.
Helm past perfect.
Ik vind de service heel goed de helm was snel geleverd en hij is echt mooi een must voor het oog en zit heel goed nix aan te merken veder
Verzending tijd die op de website is geadverteerd is een leugen. Retour van een product kost bijna 8 euro. Beter een webshop gebruiken die meer gericht is naar de klant.
Op zoek naar een degelijke fietshelm met vizier en verlichting uitgekomen bij helmonline Helm uitgekozen,besteld,betaald en snelle verzending in stevige verpakking Ik ben heel erg tevreden TOP
Op de site (en bevestigingsmail) staat dat de betstelling de volgende werkdag wordt geleverd. echter krijgen we ruim 5 dagen later pas een mail van de vervoerder (DHL) dat de er een bestelling via Helmonline.nl aan zit te komen. vanuit Helmonline.nl krijgen we ook een bevestiging met een verkeerde leverdatum (uit het verleden) communicatie is slecht en onduidelijk. De bestelling was voor zakelijk gebruik en hierdoor hebben we elders moeten bestellen om de opdracht uit te kunnen voeren na contact met Helmonline.nl hierover, is er een korting gegeven en naar tevredenheid opgelost!
Originele beoordeling
Is goedkoop maar de regel van voor 23.45 besteld en dan nog verzonden ging bij mij zeker niet op , meer dan een week duurde het voordat ik mijn artikel kreeg
Mooie helm, voor een mooie prijs. Top
Bij de helm die ik wou kopen stond er expleciet bij dat de maat wat groot uitviel. Daarom heb ik dan ook een maat kleiner genomen. En hij past perfect. De levering was niet overdreven snel maar binnen een aanvaardbare termijn. Vandaar 5 sterren
Via black fridaydeal helm besteld. Mijn hoofdomtrek laten meten door partner en helm besteld. Helm blijkt te klein, systeemhelm valt niet dicht. Wil maat groter bestellen, niet meer voorradig. Dus alle gevraagde handelingen toegepast en opgezadeld met retourkosten die m.i. niet nodig zouden moeten zijn. Ik was wel tevreden over prijs-kwaliteit van helm, maar als die niet past heb je daar weinig aan.
Bij bestelling wordt beloofd dat dezelfde dag verstuurd wordt, maar dat duurde 5 dagen. Het product zelf is wel goed.
Heel goed en vlotte verzending!
I recived 2 instead 3 items. Customer service didn’t reply on my Mails.
Originele beoordeling
I recived 2 instead 3 items. Customer service didn’t reply on my Mails.