Laden reviews...
941 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback draait om een gebruiksvriendelijke site, duidelijke productomschrijvingen en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Klanten melden vaak snelle levering en een vlotte afhandeling van bestellingen. Enkele opmerkingen gaan over kleine vertragingen, maar de service blijft over het algemeen positief. Over het geheel genomen stemmen klanten in met de kwaliteit en service.
Een goed passende helm met een groot zonnescherm em buiten scherm
Ed
Arnhem
Mooie Helm gekocht, past goed. Wel 1 maatje groter want deze valt klein, maar dat wordt ook aangegeven in de beschrijving!
Sander
Sassenheim
Motorhoes besteld voor een yamaha chopper. Opgemeten, en bij de hoezen staan de afmetingen beschreven , kan niet duidelijker. Niks op aan te merken.
Mark
Zaandam
Snelle service fijne helm
Samantha
Norg
Goed product en zeer snel geleverd
Andre
De Wolden
Prima helm
John
Kortenhoef
hij zit heel goed en met een achterlicht
Willem
Amersfoort
Prijs kwaliteit uitstekend Snelle levering
Bart
Tessenderlo Ham
Super mooie helm en precies wat ik in beeld had van de foto’s. Helaas is ie net te strak als ik hem omlaag doet terwijl ik wel de goeie maat gekozen heb. Maar is mijn eigen foutje. voor de rest super mooie helm
31 July 2026
Matz
Ridderkerk
Heel tevreden over het product. Goede helm. Mooie afwerking. Echt een aanrader. Snelle levering een aanrader.
31 July 2026
linka rudy
Evergem
Geweldige Vinz systeemhelm voor weinig. Blijkbaar had iemand de verkeerde maat besteld, maar wat voor mij de juiste maat was. Dus "tweede kansje" helm gekocht. Bij de Vinz helmen bij twijfel één maat groter nemen!
Ab
Heerhugowaard
Voldoet aan de beschrijving en verwachting. Wel een algemeen punt bij vrijwel alle online shops, de levertijd. Vandaag besteld en morgen in huis blijkt in de praktijk altijd langer te duren. Op zich geen probleem maar ik zou persoonlijk iets meer slag om de arm nemen in de belofte. Koeriersdiensten hebben het druk en het wordt vaak later. Neem wat meer marge, ik hoef het niet per se snel in huis te hebben. De mogelijkheid van het afleverpunt, DHL kluis is wel erg makkelijk.
Arnold
Delfgauw
Snel en goed geregeld via De site
Lilian
Dordrecht
Top helm goede kwaliteit prijs verhouding
Rocky
Cothen
Zowel een snelle bezorging als ook een vlotte afhandeling met een retourzending. Als enig tip zou ik zeggen: zet intercom voorbereid als een filteroptie.
Erik
Nijkerk
De snelheid van verzending en als je de goede maat opgeeft ben je meteen klaar Ik had de helm nodig op de vrijdag van de 4 daagse Nijmegen dan zijn de bussen er niet en kon ik achterop de motor van een vriend naar de camping
John
Terneuzen
Goede en snelle levering
Johan
Rolde
Zeer snelle levering,prijs kwaliteit is meer dan prima
Charles
België
Snelle bezorging!
Julius
Delft
Ik had een brommerhelm besteld masr bleek toch de verkeerde maat te zijn. Kon hem meteen retour sturen en de juiste maat besteld. Top service en wat een enorme keuze! Kan Helmonline iedereen aanbevelen!
Peter
Megen
Snelle levering. Goede communicatie.
Y.
Culemborg
Veel keuze en top service
28 July 2026
Maryline
De Panne
Supersnelle levering, en kwalitatief zeer goede helm voor een hele scherpe prijs. Top!
Robert
Hagens