Laden reviews...
955 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback draait om een gebruiksvriendelijke site, duidelijke productomschrijvingen en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Klanten melden vaak snelle levering en een vlotte afhandeling van bestellingen. Enkele opmerkingen gaan over kleine vertragingen, maar de service blijft over het algemeen positief. Over het geheel genomen stemmen klanten in met de kwaliteit en service.
Ja, zoals beschreven in de kop. Naadloze snelle service qua levering en bestelling.
15 June 2026
Philippe
België Oost Vlaanderen
Schoone helmen, de kleuren zijn mooier dan ik verwacht had en helemaal niet duur.
15 June 2026
Evi
Wichelen
Snelle verzending, goede prijs-kwaliteit verhouding.
14 June 2026
Debora
Puttershoek
13 June 2026
Frans
Monnickendam
Ben onwijs goed geholpen, verkeerde maat besteld uit eindelijk terug gestuurd en geld terug gekregen en de juiste besteld alles verliep heel soepel en snelle duidelijk communicatie met de verkopers.
12 June 2026
Vincent
Den Haag
Sinds kort trotseer ik de wegen met mijn nieuwe roze motorhelm en ik ben helemaal verkocht. De kleur alleen al is een feestje op elke rit: vrolijk, speels en direct herkenbaar op elke weg. Maar wat eronder zit is net zo indrukwekkend. De helm voelt licht aan op mijn hoofd en de pasvorm is perfect afgesteld: geen oncomfortabele drukpunten, maar een intuïtieve, comfortabele afsluiting die ik bijna vergeet dat ik hem draag.
11 June 2026
Marilyn
ZWEVEGEM (België)
Redelijk goeie helm Alleen de binnen 1 dag verzonden enzo is gw een leugen Kosten 3 dagen voordat hij bij DHL aan was gekomen. Alsnog goeie kwaliteit voor de prijs
11 June 2026
Arjuna
Utrecht
Helm en bivak waren allebei in top staat helm zit perfect en voelt goed aan niet te zwaar of te licht. Het was er ook zoals het had gezegd binnen 2 dagen. Echt geweldig. Zou ik als aanrader geven
Amber
Antwerpen
alles was naar wens
Guido
GENT
Goede website, scherp geprijsd en -geleverd. 10/10
Maurice
Bruinisse
Bestelling is snel geleverd.
Ron
Heemstede
Mijn vraag per mail werd keurig beantwoord en tijdens een telefoongesprek met ene Karen werd ik keurig te woord gestaan en prima geholpen. Nogmaals dank.
Jules
Breezand NH
Bestelde helm was binnen één dag in huis. Helaas paste hij niet goed dus teruggestuurd. Werd keurig op tijd gecrediteerd. Alles zo als het hoort!
Frans
Papendrecht
Bestelling zoals geschreven op hun pagina perfect op de dag geleverd
Erwin
9120 België
Snelle levering, en goede prijs kwaliteit.
Jelle
Rotterdam
Goede kwaliteit, snelle levering en uitstekende klantenservice
Frank
roermond
mooie helm, snel ontvangen
BT
Zijl
ik heb het gekocht voor mijn kleinzoon maar moet het nog geven want donderdag as krijg hij de uitslag of die geslaagd is dus staat nog ingepakt
reina
gaanderen
Snel geleverd.helm ziet er strak uit .past goed zeer tevreden mee.
Peter
Apeldoorn
Mijn helmen kwamen èèn dag later...Maar na een mail te sturen naar Helmonline..kreeg ik snel een berichtje terug dat er wat vertraging was..Nou dat kan natuurlijk ook altijd gebeuren. Volgende dag kreeg ik van DHL dat ze kwamen. Nou en dag was ook zo. Dus top!
Karin
Den
Ik ben teleurgesteld over de service. De verpakking was beschadigd en de helm lijkt tweedehands te zijn. Helaas had ik hem dringend nodig, maar ik zal hem desondanks retourneren. Ik wil geen sterren kiezen!!
Beveelt niet aan
Amer
Zwolle
Goed product
Jules
Oost-Vlaanderen
De helm is precies wat ik heb verwacht
Dave
Leiderdorp
top
Maarten
Kortrijk
Bestellen op een plaatje blijft altijd lastig maar de helm is perfect zit goed en is ook nog een mooie helm.
Carmen
Apeldoorn