Pakket is enorm vertraagd helaas

Zending zou afgelopen dinsdag binnenkomen en het is nu donderdag. Nog steeds geen bericht of het vandaag wel gaat aankomen.

snel afgehandeld

een van de weinige die echt snel levert, en ook nog eens gratis verzenden, perfect

Super snelle bezorging (woensdag besteld- donderdag in huis). Helaas te grote maat besteld, dus kleinere helm besteld en ook die werd de volgende dag weer bezorgd. Ook retourneren was makkelijk terug te vinden op de website en zo geregeld.

Goeden betrouwbaar

Goed betrouwbaar retour goed geregeld ook terug gave geld en telefoon goed bereikbaar .

Helemaal top

Savonds laat na 23:00 besteld en dacht.. dit gaat ze niet lukken Volgende middag kon ik het ophalen bij mijn postnl afhaallocatie 10/10 voor dit bedrijf

Past goed en super snel geleverd

Payer pour effectuer un retour

Le service client est bien mais devoir payer pour un retour de sa poche nest pas admissible alors que j’ai recu le colis sans frais supplémentaires

Шлем

Купил, прислали, все подошло. Цены нормальные.

Snelle levering en prima prijs/kwaliteit

Snelle levering en prima prijs/kwaliteit

Leuke site met veel keuze en goede prijzen

Weer een mooie helm besteld bij helmonline voor een goede prijs De volgende dag geleverd ,zeer tevreden Veel keuze in verschillende merken

Heel snel ontvangen de volgende dag al.

super ervaring

zeer tevreden ....en een gemaakt foutje werd ook metteen hesteld

Ruim voldoende

Mijn 2e helmonline helm. Mijn 1e is een systeemhelm vinz santos geel. (April 2025) ofschoon hij goed past heb ik 2 opmerkingen : ik krijg mijn bifocale bril niet in horizontale positie waardoor het zicht niet optimaal is en ofschoon hij pin lock voorbereid is kan ik wegens die bril geen pin lock plaatsen waardoor hij snel aanwasemt wanneer er geen rijwind is. Voor wat de jet helm betreft had het vizier wat meer horizontaal kunnen openen. Wanneer ik het opklap zie ik de onderste rand steeds wat het zicht enigzins belemmert. Tijdens het rijden klap ik het dicht en is er geen probleem. In de regen heb ik er nog niet mee gereden, ik weet dus niet of er van boven af water insijpeling kan optreden aan de binnenzijde van het vizier. Dus enige designpuntjes.. verder goede balans prijs-kwaliteit.

Waar blijft mijn levering?

Wij hebben op maandagmiddag een bestelling geplaatst en heel fijn een mail gekregen dat de levering verstuurd is geworden. Wij zijn inmiddels een week verder en nog steeds niks mogen ontvangen. Diverse mail gestuurd hierover, waarop gelijk gereageerd wordt, maar niet met een gewenst antwoord. Ik mag nog 10 werkdagen wachten op de bestelling en als ik dan nog niks ontvangen heb mag ik me weer eens melden. Er wordt dus reclame gemaakt met het feit dat als je je bestelling plaatst voor 23.00 uur dat de bestelling nog dezelfde dag verstuurd wordt. En dat klopt dan ook, maar er wordt niet vermeld dat de levering heel lang duurt. Als ik dit van te voren had geweten dat ik hier dus nooit besteld. Gelukkig heb ik besteld met achteraf betaling.

Snel en netjes verzonden voor een goede prijs!

Helm zit goed.

Ben wel blij 1 maat groter besteld. Heb 'm aanbevolen bij een kennis van mij.

Super snelle service

Mooie helm ,maat klopt ook en super snelle service!

Ik ben blij met de scooterhoes . Alleen jammer dat jullie hem niet hebben met koffer en scherm die moeten we ook hebben .

Tophelm

Uitstekende helm met handig zonnescherm.

Helm zit als gegoten en super snelle levering!!

Vieze helm, retour zelf betalen

Over de jaren meerdere helmen hier gekocht. Deze keer de duurste helm besteld, zitten er oude hoofdschilfers van iemand anders in. Kosten retour mag ik na twee keer mailen alsnog zelf betalen.

Zeer snel en top prijs kwaliteit!

Bijzonder mooie helm en ongelooflijk scherpe prijs

Snelle bezorging

Mooi Fiets helm en zit perfect

Prima helm voor weinig geld

prima helm voor weinig geld

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam