Snelle levering ,wat je op de foto ziet is ook echt wat je krijgt helemaal tevreden

Mooi helm

De helm heeft een goede stevige pasvorm en ziet er mooi uit. Levering is snel en goed verzorgd.

oke

alles perfect

Mooie kwaliteit helmen en snelle levering

Snel verzonden!

‘s Avonds besteld, de andere dag al bezorgd!! Supersnel verzonden! Hij paste precies, dus maatinformatie is ook top!

Geweldigd

Snel geleverd goed verpakt

Snel en goed

Makkelijk besteld en snel geleverd in prima conditie

Top siTe

Fijne site en snelle bezorging

Snel geleverd en mooie helm

We kregen de helm snel binnen. Zat netjes verpakt en goede prijs kwaliteitverhouding.

Goeie service

Verrassend.

Wist niet dat er lampjes in de helm zat. Blij verrast.

Super vet

Het is echt zo, vandaag besteld morgen in huis. Het is echt een hele vette helm. Ben er echt super blij mee. Fijn dat er een filmpje op de site bij stond. Hele goede prijs en netjes verzonden.

Super goed

Binnen 1 dag geleverd . product voldoet geheel aan beschrijving

Super snelle levering! En helm zit perfect

Makkelijk te bestellen, ruime keuze en snelle levering

Zo vlug geregeld en netjes op tijd,en dan de prijs top.

Snelle levering en goede kwaliteit van product

Netjes op tijd bezorgd

Netjes op tijd bezorgd, prima prijs/kwaliteit verhouding. Fijne ervaring met deze webshop.

.Ik heb twee helmen en een helmkoffer besteld deze werden na 1 dag geleverd. De helmen zijn van goede kwaliteit en passen goed de helmkoffer paste helaas niet en word opgehaald .goed geregeld

Erg goed

Een hele snelle levering. Al na 1 dag had ik mijn helm in huis. Ziet er goed uit en past perfekt. Goede service.

Te laat bezorgd

Ze adverteren op de site met voor 23.59 besteld volgende dag in huis, maar dat was bij ons niet het geval. Als je de helm nodig hebt en hem daarom besteld is het wel prettig als hij ook op tijd geleverd word. Helm verder prima.

Snelle afhandeling

Zeer goede service product zoals omschreven

snel en goede levering

Herengracht 338