Te laat bezorgd

Ze adverteren op de site met voor 23.59 besteld volgende dag in huis, maar dat was bij ons niet het geval. Als je de helm nodig hebt en hem daarom besteld is het wel prettig als hij ook op tijd geleverd word. Helm verder prima.

Snelle afhandeling

Zeer goede service product zoals omschreven

snel en goede levering

Snel en heel netjes geleverd.

Ik had de helm de avond ervoor besteld...de volgende dag om 1uur had ik het pakket al in huis Bedankt voor de snelle service.

geweldig

prima service, goeie zaak , ga vooral zo verder.

Besteld en snel ontvangen Helm ziet er goed uit Was ook gewoon op voorraad Dus ja super blij mee Niet dat we graag een helm dragen met een scooter van 25 km maar goed tis niet anders

Helemaal top en snel!!

Perfect verpakt en snel bezorgt.

Prima service, goede prijs/kwaliteit verhouding

Van te voren gevraagd of onze bestelde helmen in de duokoffer passen en dat ging achteraf prima.

Slecht ervaring!

Ik kreeg een totaal andere helm geleverd dan dat ik besteld heb. Zowel het model als de maat zijn onjuist.... Om hierover af te stemmen probeer ik de klantenservice te bereiken maar dat lukt niet. Chat is offline en de telefoonverbinding wordt verbroken omdat het druk is....

Uitstekende service

Goede snelle levering

Snelle levering,goed product

Snelle levering,goed product

Helm besteld snel binnen gekregen en goede kwaliteit helm lichtgewicht

Kwaliteit heel goed.

Kwaliteit heel goed. Levering niet op afspraak, voor 23.59 uur besteld, morgen thuis. Een dag later geleverd, Courier had niet de moeite gedaan , aan de deur te bellen, alleen een briefje dat mijn pakket naar de servicepoint van DHL geleverd word.

Supersnelle levering

Zeer tevreden met product en supper snelle levering binnen een dag!

Geweldige helm

Het moest ervan komen. Een helm plicht voor de snorfiets. Ik kwam bij helmonline uit voor een stoere helm. Licht en toch stevig. Aanrader.

Prima prijs-kwaliteitverhouding!

Licht en compact. Ideaal voor de snorfiets.

On-time

Fast Delivery and the helmet was well packaged.

Snel en correct

Duidelijke website en levering snel, zoals beloofd

Super snel

Snelle levering!

zeer blij met de goede afloop!!

hierbij een mooi bericht,want nadat ik een topkoffer had bestelt,en deze werd geleverd bleek dat er geen sleutels bij geleverd waren dus kon de topkoffer niet openmaken,nadat ik dat per mail kenbaar had gemaakt,waren ze heel klantvriendelijk en mij beloofde een geheel nieuwe topkoffer na te sturen nu wel met de sleutels erbij,ik hoefde de eerder geleverde topkoffer niet retour te zenden,mocht deze houden vind dit zeer netjes geregeld dat mag wel gezegt worden!!

Snelle levering, het klopt zoals op de site is omschreven. Een super mooie helm goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede helm

Woensdag bestel, donderdag al in huis. Veel keuzemogelijkheden, ben heel tevreden.

Besteld, volgende dag geleverd! Helm is top!!

Vlotte be z orging.

Helm ziet er goed uit. Past en niet te duur

Alles correct en netjes

Herengracht 338