Product zeer snel geleverd alleen te klein

Snelle levering maar de retourzending duurt lang

Ik heb 1 item terug gestuurd maar hier heb ik helaas nog niks over gehoord dat is jammer. Het artikel paste niet.

Erg tevreden

Snelle levering dus goede service

Fijne shop, supersnelle levering.

Duidelijke beschrijving van producten, goede adviezen, scherpe prijzen. Volgende keer zeker weer!

Goede helm voor een goede prijs

Goede helm voor goede prijs en snel geleverd ! Veel keuze , Top!

Super service en toch wel snel geleverd

Ruime keus en snel bezorgd.

Wat ik wel jammer vond is dat ik las dat de helm onder vrijwel elke zitting past. We hebben 2 verschillende scooters, maar de helmp past bij beiden niet.

De helm past perfect

Zeer tevreden met de helm

Goed product, snelle levering

Eenvoudig te bestellen, mooie helm/beenkleed/slot. Net bedrijf, goede communicatie, snel geleverd.

Aanrader

Mijn helm was snel bezorgd. Erg vriendelijke klantenservice. Reageren ook snel als je een vraag hebt.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Veel keuze!

Supersnelle levering

Goed verpakt en zeer snel geleverd,top!!

Alles volgens verwachting

Product voldoet aan mijn verwachtingen en snelle levering.

Snelle en goed levering

snel en kwaliteit

volgende dag ontvangen. Ziet er goed uit relatie prijs en kwaliteit

Gewoon geweldig

Snel geleverd en precies zoals as verwacht de beide helmen voor mij en m'n dochter

Snelle levering. TOP!!

Fijn.

hele snelle levering

na wat gecoogle vonden we bij jullie de voordeligste prijs

Nette helm

Bestelling werd op de afgesproken dag geleverd, helaas gebeurd dit via DHL, waar niet echt zorgvuldig wordt omgegaan met de goederen. Er was aan de doos duidelijk te zien dat er flink mee gegooid was en dat deze nat was geweest. Kwaliteit van de helm is prima en de pasvorm goed. De helm zelf was onbeschadigd en niet nat geweest.

Transparant

Website is helder, duidelijk, informatief en transparant. Service is snel en duidelijk ook mede door de goede communicatie.

Prima helm

Mijn bestelling was er supersnel. Ben zeer tevreden over de helm. Alleen het bezorgen niet. De doos was gewooon voor de deur in de regen gezet.

snel geleverd

alle info op de site ook de uitleg hoe je de helm maat moet kiezen

goede service en snel .

goede kwaliteit.

S avonds besteld, volgende dag in huis. Prachtige helm

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam