een fijne helm.

de helm zit goed op het hoofd ,en is een licht gewicht model.

Goede kwaliteit

Zeer snelle levering mooie koffer makkelijk te installeren. Hadden eerst een vraag gesteld of de helm wel in de koffer kon en binnen 1 dag kwam het antwoord al. Prima service

Mijn ervaring is prima!

Mijn ervaring is prima!

Levering was snel

Ik bestelde de helm wat later op de avkdn en het werd de volgende middag geleverd. Helm zit prima.

Top bedrijf

Helm optijd gekregen, Iin goede orde en service is top. Maat dat je opgeeft past precies ook met de helm maat op het hoofd. In 1 woord TOP Omdat dit gelijk goed zat een 2de besteld en ook weer top service en netjes optijd.

Goede service snel en betrouwbaar

Snel

Ondanks de drukte, gewoon volgende dag in huis.

Helm werd keurig optijd geleverd en de maat was goed.

Op 30 december besteld en op 31 december kwam de helm netjes op tijd binnen. Het product bestellen ging gemakkelijk en betalen ook. De maat van de helm was goed.

vlotte afhandeling

voldoet helemaal aan de verwachting

Snelle levering, mooie helmen voor prima prijs

Snelle levering en top service

Ondanks de drukte op dit moment ivm helmplicht, 2 helmen snel geleverd waarvan de eentje de verkeerde maar was maar ook dat is de volgende dag opgelost, al met al prima winkel !

Snel levering

Snelle levering je

Mooie helmen te koop voor scherpe prijzen

Klantenservice is wel slecht bereikbaar. Telefonisch gewoon nooit bereikbaar. Per email duurt het vaak een halve dag voordat je antwoord krijgt.

Prima verlopen maar helaas helm te klein Nu afwachten wanneer geld terug gestort wordt

Nette helm, snelle levering

Nette helm, snelle levering

Goeie prijs en service

Snelle levering, duidelijke uitleg op website

X

Bestellen en direct onderweg

Ik had de helm besteld je kon direct zien of hij op voorraad was. De volgende dag kwam hij netjes verpakt al binnen.

Heeel goede ervaring Helm bestelt volgende dag geleverd.

Alles volgens verwachting

vanwege de nieuwe wetgeving moest ik een helm kopen voor onze snor-scooter. Eigenlijk een beetje laat aan begonnen. toch binnen 1 dag keurig kunnen regelen via hel online door de snelle service maar ook de goede website. Was blij met de filtersearch.

Geweldige webwinkel

Goeie service. Vandaag besteld, morgen in huis ( als DHL meewerkt teminste).

Snel en correct site!

Helm besteld. En de volgende ochtend bij mij thuis afgeleverd.

Snelle levering en maat tabel is perfect helm past prima

Mooi assortiment voor een goede prijs.

We moesten snel een helm, dus deze site zag er goed uit. Ook nog verstuurd, en werden netjes op de hoogte gehouden daarvan.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam