Snelle levering, duidelijke uitleg op website

X

Bestellen en direct onderweg

Ik had de helm besteld je kon direct zien of hij op voorraad was. De volgende dag kwam hij netjes verpakt al binnen.

Heeel goede ervaring Helm bestelt volgende dag geleverd.

Alles volgens verwachting

vanwege de nieuwe wetgeving moest ik een helm kopen voor onze snor-scooter. Eigenlijk een beetje laat aan begonnen. toch binnen 1 dag keurig kunnen regelen via hel online door de snelle service maar ook de goede website. Was blij met de filtersearch.

Geweldige webwinkel

Goeie service. Vandaag besteld, morgen in huis ( als DHL meewerkt teminste).

Snel en correct site!

Helm besteld. En de volgende ochtend bij mij thuis afgeleverd.

Snelle levering en maat tabel is perfect helm past prima

Mooi assortiment voor een goede prijs.

We moesten snel een helm, dus deze site zag er goed uit. Ook nog verstuurd, en werden netjes op de hoogte gehouden daarvan.

Snelle service ondanks de drukte!!

1 januari besteld en 3 januari binnen. Ik wilde geen dure helm kopen aangezien het voor een snor scooter is maar de kwaliteit is heel goed voor de prijs

Veel keus en snel bezorgd

Goede prijs en snel geleverd.

Scherpe prijs en correcte levering. Netjes.

snelle service

Mooie helm goede kwaliteit.

Snel

Niet dat ik het wilde maar het moest. Eerste site die ik zag op Google duidelijk en snel geleverd

Goede en snelle service

Alleen heb wel een vraag over het product ,ik heb een scooter met blauw kenteken dus 25 km ,maar ka niet vinden dat hij goed gekeurd is . Graag hoor ik een antwoord van u.Mvg: JP.Bakkeren

Snelle verzending, prima kwaliteit.

Een fijne helm voor een goede prijs.

Geweldige service , goede helm, zit heel fijn . Savonds besteld volgende dag al in huis.

Alles in orde en snel bezorgd

Snelle bezorging tevreden

Besteld en andere dag al in huis

Mooie helm tegen een scherpe prijs!

Mooie helm tegen een scherpe prijs!

Snelle levering echter de helm is te groot

Keurig assortiment. Goede uitleg over de helmen en hoe en wat je moet weten.

De helm die wij uitzochten was optijd en keurig bezorgd. Erg prettig

Precies zoals ik het verwachtte!

Duidelijke site, makkelijke bestelling, snelle levering en de helm is Trés cool!!! Ik kan helmonline van harte aanbevelen aan iedereen!!! En nee, ik krijg hier geen gratis helm voor, het is zoals het is. Na alle vervelende ervaringen, mag een positieve ervaring ook wel eens benadrukt worden. En ik ben een beetje dronken, dat dan weer wel

Geweldig goede en mooie helm zit perfect

Ik wacht Al 2 weken op mij terug betaling

Helm gekocht prima levering niks op aan te merken maar had de verkeerde maat besteld. Ik heb dese helm terug gestuurd, Nog steeds mijn geld niet terug terwijl ik wel een nieuwe heb besteld die wel past. Ik wil mijn 70 euro terug. Ik heb Al niet veel te besteden. Ik vraag mij af hoe lang dit nog duurt.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam