Het is een perfecte helm En ook leuk in zoveel kleuren Heb dezelfde kleur genomen als me scooter Al haat ik die helmen

Snel geleverd maar blijkt te klein en dan duurt het een tijd voor je de betaling terug ontvangt Terwijl in de site staat bij retour ontvangt u het geld retour en u kunt dan een nieuwe bestelling plaatsen Ik wil wel bestellen maar wil eerst na vijf dagen retour wel mijn geld terug

Prima product tegen een scherpe prijs

Het bestelde product snel verzonden. Voldoet aan de verwachting en tegen een gunstige prijs.

De helm de ene dag besteld en de volgende dag al in huis...netjes verpakt en hele fijne helm

snelle levering en product ziet er goed uit.

product is ontvangen, past en ziet er goed uit.

Helm top en snel geleverd!

Goede site makkelijk te bestellen snelle levering helm top!

Snelle service, helm valt goed

De helm werd zoals aangegeven de volgende dag geleverd. De helm valt goed qua formaat en die er mooi uit. Ben er blij mee!

Was snel geleverd, en instructies voor het opmeten voor helm zijn ook goed gegaan.

Netjes snel en simpel

Goed gevoel bij dit bedrijf Eerst een helm op maat besteld, maar deze bleek te ruim voor mij te zijn, ondertussen zonder problemen om geruild voor een maat kleiner en die zit als gegoten. Super Pieter Draaisma

Verkeerde helm besteld was binnen 1 dag geregeld, top!

Snelle levering en stevige helm zoals afgebeeld.

Prima service , snelle verzending

Binnen 2 dagen had ik de bestelde helm in huis , direct gepast en alles was prima in orde

Netjes op tijd bezorgt in stevige verpakking

Prima zaak

snelle levering , prima verpakt, en voor die prijs een goeie helm

Snel, goede prijs en mooi produkt

We hadden snel helmen. Leif voor onze scooter per 1 Jan. Er hadden mooie Italiaanse helmen uitgezocht en j. Werkelijkheid waren ze nog mooier dan op de foto, terwijl ze de volgende dag al binnen waren, echt top!!

snelle levering goede kwaliteit . Lichte helm en goede pasvorm. ! minpuntje het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar.

Snel, efficiënt betrouwbaar.

Website overzichtelijk en functioneel. Via DHL prima geregeld.

Snel binnen gekregen. Top

professionele snelle levering

• Poleciłbyś nas? Tak

Binnen een dag helmen binnen ,helaas te groot . Volgende dag al opgehaald voor retour en die zelfde dag ook nieuwe helm al binnen . Minpunt 5 werkdagen wachten op terugstorten geld van de retour dat kan in mijn beleving wel sneller . Ik moet nu wachten op teruggave geld om de 2de helm te kunnen bestellen .

Snel geregeld

Dinsdag besteld en volgende dag al in huis top service en de helm ook van goede kwaliteit

Maatvoering was van de shark helm wat krap. Helm retour gestuurd en om een grotere maat gevraagd.

prrima helm

vinz naarr wens, goeie koop

Rampzalig

Helmonline heeft een maattabel op hun website. Als je Vlgs die maattabel besteld past de helm niet. Kan je het terug sturen op eigen kosten, Als je dit aankaart krijg je een hoop standaard gezeik.

plezierig om te dragen.

handig niet te zwaar en makkelijk af te stellen. zou het zeker andere aanbevelen. snelle levering mijn complimenten.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam