prrima helm

vinz naarr wens, goeie koop

Rampzalig

Helmonline heeft een maattabel op hun website. Als je Vlgs die maattabel besteld past de helm niet. Kan je het terug sturen op eigen kosten, Als je dit aankaart krijg je een hoop standaard gezeik.

plezierig om te dragen.

handig niet te zwaar en makkelijk af te stellen. zou het zeker andere aanbevelen. snelle levering mijn complimenten.

Goede prijs, en snel geleverd

Zeer goede prijs, helm is perfect, heel licht in gewicht, en snel geleverd

Top helm

Goede helm, past perfect wn zou ik aanbevelen

Prima prijs en snelle levering!

Snel geleverd, hoefde daar niet voor te betalen. Fijne service

geweldige service

geweldig en snel , alleen jammer dat je retour kosten moet betalen de eerste bestelling moest retour

Soepel

Als zeer prettig

Overzichtelijke site, goede helm voor mooie prijs. En snelle levering!

Ik vond het een overzichtelijke site, snel gevonden wat ik nodig had. Prijs kwaliteit is goed. Goeie helm voor leuke prijs! En werd snel geleverd.

Heel goed en niet duur

Ik vind t perfect Mijn kleindochter heeft er ook meteen een besteld

Goed en snel geleverd

Mooie helmen gekocht! Zien er super uit en zitten comfortabel! Aanrader!

Sneller dan snel

s’avonds laat bestelt, volgende in huis

Snel bezorgd. Bedankt.

Mooi uitgevoerd handig product

Heel mooi afgewerkt en handig in gebruik. Ook de binnenkant mooi afgewerkt. Het ingebouwde zonnescherm heel makkelijk te bedienen bij afwisselend weer.

Helm besteld, volgende dag keurig geleverd.

Wacht nog steeds sinds 29 dec. op bestelling

29 dec. bericht dat bestelling onderweg is. 4 januari bericht dat ze uitzoeken waar DHL spullen heeft gelaten. Nu 7 januari nog niets gehoord. ik snap de.drukte met de feestdagen, maar die zijn inmiddels wel voorbij. De tijd die ze nodig hebben om uit te zoeken waar een zending is echt veel te ruim. Is wat mij betreft geen service verlening

Duidelijk en snelle levering

Duidelijke website

kan het product niet beoordelen

Jammer genoeg kan ik het nog niet beoordelen, heb mijn helmen nog steeds niet ontvangen, ik denk dat ze goed zijn, Helmonline is in ieder geval wel een betrouwbaar bedrijf omdat zij wel een credit nota hebben gestuurd. maar er werken wel bij bezorgdienst DHL, personen die niet hun werk (willen) uitoefenen, kreeg een mail op 4 januari van DHL dat het bezorgd zou worden maar de bezorger vond het leuk om het pakket maar weer terug te sturen naar Helmonline, omdat het nu helmplicht is, is het echt jammer dat de helmen die ik heb besteld nog niet zijn aangekomen.

Hele snelle service en een perfecte helm. Je kan zelf de grote verstellen. Weegt nog geen 4 gram. Zeker aan te bevelen. Top.

Snelle levering en goede prijs

Vlot geleverd

Vlot geleverd, mooi product, jammer dat xxl erg klein uitvalt, mijn vrouw is er blij mee

Product is goed, service is slecht

Het product is goed, echter de service heb ik slecht ervaren Meerdere mails gestuurd nav vertraging van de bestelling. Tot heden daarop nog geen reactie Telefonisch waren ze ook niet bereikbaar

Ik ben er erg blij mee goede service dank u wel gr

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam