Ik ben er erg blij mee goede service dank u wel gr

Ik heb voor de tweede keer een helm besteld. Dit keer een witte pedelec helm voor de snorbrommer. Prima product en snelle levering.

Dank voor de goede service

Ik denk dat de maten die opgegeven worden, moet worden herzien.

snelle levering en mooie helm

nadat de helm verplicht was heb ik een helm gezocht en gevonden gebruik hem elke dag

Snelle levering en de helmen zijn toppie

Goede en snelle service en de helmen zijn toppie

Helm

De helm ziet goed uit alleen hoes was beschimmeld.Helm past ook in de buddy.

Super.

Zeer goede kwaliteit. Super snel geleverd! Top.

TOP, snelle levering

Zeer goede service

Goede en snelle levering Uitstekende service

Snelle en goede bezorging

Ik moest een helm hebben om op mijn scooter te rijden per 1 januari. Besteld bij helmonline en had hem binnen 2 dagen.

Mega

Super lichte helm met licht voor en achter

Veel keus en snelle afhandeling

Veel verschillende soorten helmen met duidelijke omschrijving Ook een snelle levering

Kwaliteit... goede hulp en snelle levering en de prijs was ook nog eens met flinke korting !!

Zwaar teleurstellend

Ik heb twee helmen besteld op 2 januari helaas zijn deze nog steeds niet binnen het is nu 7 januari nog steeds niet er wordt geadverteerd met de volgende dag in huis dus niet , gemaild waar het bleef en een mail terug met antwoord het uitzoeken duurt tussen de één en tien werkdagen . Ik heb nu de helmen maar ergens anders gehaald aangezien deze verplicht zijn wat een bedrijf is helmonline zeg .

Goeie helm alleen langere vezending

De helm is helemaal top, alleen op de website stond voor 12:00 snachts besteld is morgen in huis, maar uiteindelijk kreeg ik hem pas 3 dagen later

Goeie ervaring en service

Super snelle service

Helaas was mijn bestelde helm te klein. Maar binnen 2 dagen had ik alweer een nieuwe. En deze past perfect

Wij hadden eerst een andere helm gekocht en die bleek niet meer voorradig te zijn, vervolgens hebben wij Sneek een andere besteld en deze werd snel geleverd.

Snelle levering tegen een mooie prijs

Prijs, kwaliteit en service zijn gewoon prima!

Super snelle levering

Super snelle levering!

Snelle levering voor goede prijs

Top snelle levering

Goede ervaring

Nvt

geode surves van helm onlin

Goede surves van hun

Ben geen pc expert maar het is heel makkelijk en snel

Ik zou het iedereen aanraden

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam