eenvoudig en snel

nvt

Snel

Snelle levering binnen 1 dag, maat uitstekend na opmeting zoals aangegeven in de maatabel. Mooie goede kwaliteit helm, kleur zoals op de foto aangegeven

Helaas was DHL niet zo snel, maar aan helmonline heeft het niet gelegen. Prima!

Na 1 dag al geleverd!

Goede service en goede producten.

Snel en makkelijk besteld en heel snel geleverd.

Helemaal top!

Eigenlijk was ik aan de late kant om een helm aan te schaffen voor mijn snorscooter op 29 december, maar een dag later werd die netjes thuis bezorgd! en dat in de kerstvakantie terwijl er een hoop dicht is. dus helemaal top!

Goede kwaliteit

Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Snelle levering. Duidelijke communicatie over de levering.

Snel geleverd zelfs tijdens de drukke feestdagen

Goede ervaring

Snelle levering, mooie helm

Besteld en de andere dag in huis echt super

Prima website, snelle levering.

Ik heb twee keer een helm besteld. Prima kwaliteit. In de avond vlak voor 11 uur besteld en volgende dag tegen de middag al in huis.

Wij zochten een voordelige goedgekeurde helm. Dese waren overal al uitverkocht. Wd waren een beetje te laat met aanschaffen. En bij helmonline hadden ze nog in voorraad. De volgende dag al in huis. Dus op 1 januari lekker kunnen rijden.

toppie snelle service

Goede snelle service

Geweldig snelle en zeer gode service

Mooie blauwe helm zit prima ben er zeer blij mee wel 1 maatje groter genomen toppie

Snelle levering, goed product. Minpunt;kosten retourneren artikel

Zeer goede snelle service

Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer snel geleverd

Slecht

Bestelling kunnen plaatsen, alle gegevens ingevuld, betalingswijze aangegeven, akkoord bestelling ontvangen, leverings mail ontvangen en dan de dag erna wordt de bestelling geannuleerd. Dit is tot tweemaal toe gebeurd, dit is een zeer onduidelijke communicatie. Hierover ben ik zeker ontevreden en nog steeds géén helm!!.

Correcte en snelle levering

Mooie helmen, snelle levering

Toppie

Snel geleverd. Netjes ingepakt.

Top snel correct goedeprijs

Top snel geleverd Zeer goede prijs

niet zo vlug als voorspeld

op donderdag besteld zou vrijdag geleverd worden werd pas zaterdag geleverd helaas te klein gelijk een retourticket besteld en betaald ipv een half uur duurde het 3 dagen voor ik de ticket ontving heb wel gelijk zaterdag nieuwe maat besteld zou vandaag geleverd worden helaasweer niet

Keurig op tijd

De bestelde helm valt iets te klein. Ik kan een andere bestellen maar dan moet ik de verzendkosten betalen en dezelfde helm kost nu een paar euro's meer

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam