Geweldig.

Snelle levering: idd vandaag besteld, morgen in huis.

Helm oke, bezorging waardeloos.

Bezorgservice waarmee jullie werken (DHL) had een andere tijdstip aangegeven (Later) dan Helmonline zelf, waardoor ik de hele dag thuis heb zitten wachten.

vlotte bestelling en vlotte levering

Zowel bestellen en leveren verloopt erg vlot. Betaling via Belgische Payconiq app is mogelijk wat zeker een plus is.

Super snelle service

Supersnel in huis

snelle service , goede uitleg , perfect product !

Helmonline.nl , top bedrijf met mooie producten , laag in prijs !

Het is oké maar zou er niet snel weer bestellen

Volgende dag zou ik het product moeten ontvangen dit heeft 2 dagen geduurd. Retourneren zelf label betalen ook al wil je ruilen voor een ander product. Klantenservice reageert snel en vriendelijk. Met meer tevredenheid bij de concurrentie besteld.

Langer moeten wachten als wat op de site staat. Ik denk ook door de top drukte ivm 1 januari. Ik heb verder geen klachten. Alhoewel mijn advies naar de winkel. Wanneer men langer moet wachten door de top drukte, vermeld dit even erbij op de site. Anders komen er te veel slechte reviews.

Tervreden

Snel besteld, ruime keuze, betaalbaar en heel snel geleverd!

Prima helm en goede service.

Alles naar verwachting!

Mooie shop

Snelle bezorging, besteld de volgende dag in huis.

Snelle levering ,wat je op de foto ziet is ook echt wat je krijgt helemaal tevreden

Mooi helm

De helm heeft een goede stevige pasvorm en ziet er mooi uit. Levering is snel en goed verzorgd.

oke

alles perfect

Mooie kwaliteit helmen en snelle levering

Snel verzonden!

‘s Avonds besteld, de andere dag al bezorgd!! Supersnel verzonden! Hij paste precies, dus maatinformatie is ook top!

Geweldigd

Snel geleverd goed verpakt

Snel en goed

Makkelijk besteld en snel geleverd in prima conditie

Top siTe

Fijne site en snelle bezorging

Snel geleverd en mooie helm

We kregen de helm snel binnen. Zat netjes verpakt en goede prijs kwaliteitverhouding.

Goeie service

Verrassend.

Wist niet dat er lampjes in de helm zat. Blij verrast.

Super vet

Het is echt zo, vandaag besteld morgen in huis. Het is echt een hele vette helm. Ben er echt super blij mee. Fijn dat er een filmpje op de site bij stond. Hele goede prijs en netjes verzonden.

Super goed

Binnen 1 dag geleverd . product voldoet geheel aan beschrijving

Super snelle levering! En helm zit perfect

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam