Ondanks de kerstdrukte een supersnelle levering. Op dinsdagavond besteld en vrijdags al binnen.

Niet mijn ding

Geen goede online winkel

Komt afspraken na

Goede helm

Gewoon perfect

Netjes en snel ontvangen

Snel geleverd en super prijs

Goedkoopste van nederland

Top service en nazorg ben blij met me helm en snelle levering

Gewoon goed

Gewoon goed

Levering dag later als gepland, maar dat is te wijten aan vervoerder DHL. Verder alles naar wens. De maatgegevens lijken mij aan de krappe kant( kan ook aan mijn meting liggen). Maar zo past de helm mij net, maar nu kunnen mijn dochters dezelfde helm gebruiken. Dus dat is weer een voordeel.

Zeer slecht

3 helmen waarvan 1 echt verkeerde maat verzonden door Helmonline daarbij netjes retour label laten maken zoals op de site vermeld word. Daarbij gelijk een ander type helm besteld en nu komt het Helmonline geeft geen gehoor aan opdracht bevestiging van DHL die ook betaald is dus ipv van 3 helmen nu 4 en de kosten retour verzenden ook kwijt. Daarbij stellen ze op de site een procenten teruggave op die vkgs Nederlandse wet trouwens niet toegepast mag worden want we hebben online zo wie zo 14 dagen bedenktijd.

prima helmen, lage prijs, snelle levering

Snelle aflevering

geweldig

woensdag om 21.00 scooterhelm besteld en donderdag om 19.00 in huis dat is tenminste service ik geef een dikke 10

Prima helm.

Helaas zoals velen een helm moeten aanschaffen voor de scooter per 1-1-2023. Helm hier besteld en snel ontvangen. Was helaas te klein dus terug gestuurd en een andere besteld. Deze zit goed en de kwaliteit lijkt goed. Jammer dat ik voor het terugsturen van de eerste helm zelf de verzendkosten (4.90 euro vandaar 4 sterren) zelf moest betalen. Het geld van de eerste helm had ik binnen 14 dagen terug op mijn rekening. Lees best wel nare recensies over dit bedrijf maar tot nu toe is mijn ervaring uitstekend!

Levering perfect.

0mschrijving van product prima. Levering prima. Product ziet er goed uit.Gebruik moet nog bewezen worden.

Goede website en Snelle levering

Helm ontvangen, goede kwaliteit, precies zoals website. Betaalbaar

Snelle bezorging en mooie helm

Snelle bezorging en mooie helm

Zeer slecht

Telefonische niet te bereiken. 4maal gemaild en er wordt niet op gereageerd zoals het moet het is een waardeloos bedrijf.

alles goed geregeld

Helm is te klein en moet retour. Was allemaal keurig binnen de 24 uur geregeld.Eerdere beoordeling was niet juist.

Super snel en goeie kwaliteit

Het is de eerste keer dat ik bij Helmonline .nlheb besteld en zeker niet de laatste super blij met mijn helm en goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en snelle afhandeling.

Zeer snel geleverd

Grote keuze, goede prijzen, en zeer snelle levering

Mooie helm Voor een mooie prijs een mooie helm zit perfect niet te zwaar En nog een hoes erbij voor de helm Kortom goede prijs/kwaliteit

heel positief!

supersnelle service en een goede kwaliteit helm voor dat geld

Ruime keus snelle levering

ik had een helm voor m’n snor scooter nodig. Via Google kwam ik op deze site terecht. De keuze was enorm. De door mij gekozen helm even vergeleken met andere leveranciers maar nergens goedkoper. Na bestelling had de volgende dag de helm in huis.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam