Snel en goedkoop

Levering binnen 24 uur.

Goede serves

Uitstekende Service

Wij hebben de helmen ontvangen en zijn zeer tevreden .

Snelle service en betaalbaar

Snelle levering, scherpe prijs

De bestelde helmen waren op voorraad, waren scherp geprijsd en werden snel geleverd, hoewel ze een dag later werden verzonden dan aangegeven tijdens de bestelling. Zeer tevreden.

snel

Keurig op tijd

Helemaal blij met mijn helm!

Helm besteld, deze waren er al heel snel! Alleen was de verpakking bij aankomst kapot en half open. Maar dit ligt eerder aan de verzendmaatschappij.

Bestellen gaat vrij simpel, wel raad ik aan direct na bestellen de klant een bevestiging te sturen. Ik kreeg dit niet, heb een mail gestuurd. Hierop kreeg ik netjes antwoord, na uren. Klein puntje van verbetering.

Snel

Snel en heel goed en netjes verpakt.

Mooie prijs voor een helm op de scooter en snelle levering

Super helm

Fijne helm voor een voordelige prijs.

Snel en een goed product

Een prima helm precies zoals de omschrijving weergaf verzending ben je afhankelijk van de verzend onderneming maar de belofte vandaag voor besteld is morgen in huis klopt helemaal. Netjes verpakt kwam mijn helm dus de volgende dag.

Zeer goed.

Bestelt en zeer snel geleverd.

Super snel bezorgd

Wat mij beloofd is dat is ook gebeurt vandaag besteld morgen bezorgd en dat is ook gelukt

Mooi product snelle service!

Snelle levering Een mooie helm voor een leuke prijs Een leuke zak om te bewaren en doekje voor het vizier ⁹

Snelle levering en een mooie helm!

De volgende dag mijn helm al in huis!

Komen de afspraken na.

Komen de afspraken na, snelle goede service.

Topproduckt en snelle levering

Perfect!

Ik heb een Scorpion exotech solid gekocht. Deze was hier voor een leuke prijs. Een dag na bestelling bezorgd, zoals je mag verwachten van een webshop. Een aanrader dus!

Super goed

Ik ben ontzettend tevreden. Eerst 1 helm besteld en de dag erna binnen. Na een paar dagen nog 1 helm besteld. En ook weer keurig netjes 1 dag erna geleverd. Super bedankt voor jullie goede service. Groetjes uit Melani Kerkhof

Alles op tijd

Aanrader

Goede website met vriendelijke prijzen en zeer snelle levering.

Degelijk verpakt en mooi artikel, snelle levering.

Twee helmen besteld en enorm tevreden. Volgende dag al in huis. En door de maten tabel helemaal passend. Echt top!!!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam