Keurig netjes

Makkelijk te bestellen en duidelijke site. Makkelijk met afrekenen kunt uit meerdere opties kiezen Helm werd snel en netjes en goed verpakt geleverd

Prima prijs kwaliteit verhouding

Producten keurig en snel geleverd En een prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle en goede service

Een supermooie helm voor een goede prijs

Alles zoals belooft.

vlugge en fijne service

na beschadigde helm geleverd toch vlug en correct een andere geleverd

Goed ,netjes en snel geleverd, 1 item retour moeten sturen en zelf de kosten moeten betalen !

Ik hoop dat het goed gaat met mij en de helm.

Op mijn snorscooter komt alles goed.en met mij ook hoop ik.de toekomst zal het leren.ik hoop veel plezier te hebben van julie helm vinzz

Mooie helm voor een betaalbare prijs Zeker voor de regel die ze hebben verzonnen bah Maarja jullie service is heel goed

De helm heb ik nog steeds niet ontvangen!

Dinsdag besteld. Zou de dag erop geleverd worden. Ligt nog steeds bij sorteercentrum of bij helmonline zelf. Contact gezocht, echter oplossing van helmonline is dat wij het onderzoek ernaar van ca 10 dagen als klant mogen afwachten. De optie geld terug of met spoed een nieuwe helm opsturen wordt niet aangeboden. Extra vervelend is dat deze helm ook een verjaardagscadeau is.

goed en snel afgehandeld

oke

Zeker een goede site

Een geweldige service

Prima ondanks de drukke periode ( kerst)

Zeer tevreden goed product ,snelle levering !

Mooie helm en netjes de volgende dag in huis.

De foto’s zijn duidelijk en hetzelfde als in het echt. Goede uitleg.

Snel verzonden en goed verpakt. Helm kwam onbeschadigd binnen. En is precies zoals op de foto.

Keurige helm van goede kwaliteit en scherpe prijs

Helm bestellen en 3 dagen later netjes thuis afgeleverd. Het product voldoet geheel aan de verwachtingen ben zeer tevreden.

Geweldige service

Ruime keuze aan helmen Ik heb er twee besteld, En ze zitten als gegoten en het tabel voor de maten klopt voor 100% Ik ga hier vaker wat bestellen

hij zit gegoten.

Mijn bestelling niet geleverd

Bestelling zou geleverd worden tussen 14:00-18:00 en ik heb niks ontvangen en geen bericht gekregen dat het verlaat is

Blijde klant

Super snel geleverd. Je kan op de site zien welke maat je moet hebben. Hij past perfect. Ben er blij mee. Zeker nu de helm wordt verplicht op de scooter.

Snelle service, helemaal tevreden

Goed alleen hij past niet heb de helm retour gestuurd

Ik heb de helm terug gestuurd. Hij past niet

Goede levering

Herengracht 338