Levering en prijs prima

Snelle levering goed product en prima prijs

Goed hoor

Snelle levering en betaalbare prijs

snel en goed spul.

Goede helmen,

De volgende dag in huis , mooie lichte helm pas goed, goede service

Zeer snelle levering ook in de drukke decembermaand

Goede helm nodig i.v.m. verplichting om een goedgekeurde helm te dragen vanaf 01-01-2023 op de bromscooter. Goede prijs en fijn dat de levering gratis was.

Kreeg hem snel thuis .we moeten er nog een .dus denk weer bij jullie bestellen wordt .

Goed en snelle levering.

Heel goed,snelle levering

Alles goed geregeld

snelle reactie

Helaas heb ik de helm niet ontvangen besteldatum 23-12- deze is naar jullie door DHL terug gestuurd. Ordernr. Helm100190521 deze is wel betaald. Gaarne hoor ik van u zo spoedig mogelijk wat er nu gaat gebeuren wordt de helm alsnog verstuurd of krijg ik mijn geld terug, want de hemplicht gaat 1 januari in!!!!

Toppie.

Goede en snelle service.

Goed en snel

Ik ben een leek wat betreft helmen maar de omschrijving op de website is duidelijk. Levering was, snel en zonder problemen

Na een fout is dit heel snel opgepakt en afgehandeld, binnen 2dagen had ik mn helm binnen en dat nog op oudjaarsdag. Top.

Netjes en snel bezorgd

Motorslot besteld. Goede prijs en volgende dag bezorgd.

Afspraak wordt nagekomen.

Makkelijk bestellen snel in huis

Betaalbare aankoop, goede en snelle service

Helmonline doet wat ze zeggen te doen

goede site, goede sortering, levert goede artikelen.

snelle servics

Heb 2 jet helmen gekocht en opgemeten via de tabel. Wat toch handig is. Had ze de volgende dag al binnen dat was al snel . De helmen passen precies en zitten lekker . Buiten dat is helmonline zeer voordelig .

Helemaat top

prima ervarijg

Goed product

Snelle levering en goede prijs

Topservice!!!

Besteld en volgende dag al in huis. Top!!!!

Vlotte levering

Mooie helm,zeker voor dat geld

Mooie helm Maar volgens mijn krijg ik nog een code voor 10% korting op je volgende aankoop? Dan koop ik nog zo,n mooie helm erbij mocht er ooit iemand achter mee willen.

Super snelle levering van een mooie helm en goede prijs

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam