Top! Snelle service

Besteld volgende dag in huis! Retour zenden ging ook goed! Geld terug ook super vlot. Wacht nog op 1 helm die kleur was niet meer op voorraad. Dit is het enige waar ik nog niks van heb gehoord!

Wat erg opvalt tov andere zaken dat er heel snel gehandeld words, vandaag besteld morgen in huis. Ook de retourzendingen werden snel opgepakt. Ik heb ook contact gehad met de klantenservice deze waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Een dikke pluim voor alle medewerkers

Heerlijk beenkleed

Duidelijke webshop met hele vriendelijke prijzen. Beenkleed werd snel geleverd en m’n dochter was helemaal tevreden.

Mooie helm

Mooie helm, goed geprijsd en razendsnel geleverd.

Gewoon goed

Makkelijke site. Afleveren gaat zoals gezegt wordt. Gewoon niets mis mee

De helm die ik nodig had voor de brommer

Op zondag besteld maandag al in huis

Makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis

Gewoon goed

Erg goed

Bestelde helm bleek toch te klein. Goed geholpen met nieuwe keuze.

levering

Helm is goede kwaliteit en goedkoop en snelle levering

Snel en goed

Goede prijs kwaliteit verhouding mooi product

Helm niet ontvangen zit nog te wachten

Ik zit nog steeds te wachten op mijn helm...

Goed netjes

Goede prijs en veel keus. En snelle levering.

Goede en snelle service

Had een kortingscode gekregen maar die werkte helaas niet Na contact via de app met een medewerkster is de korting netjes terug gestort binnen 2 dagen

zeer snelle levering, keurig verpakt

duidelijke website, goede prijs kwaliteit, snelle levering

online besteld en de volgende dag al geleverd

Helm ziet er toppie uit en ik heb hem nog niet geprobeerd. Is nog een beetje te koud om nu op de scooter te zitten. Maar de levering was snel en de helm was goed ingepakt.

Retourbedrag snel overgemaakt. Daar kunnen andere internetleveranciers wat van leren.

Gewoon top

Zoals vermeld, ook zo gehandeldna 1 dag idd ontvangen. Toproduct. Thanx

Snelle en juiste levering

De bestelde helm was de volgende dag al geleverd en het is een mooi product inclusief helmzak.

Geleverd zoals beloofd en verwacht

Ondanks de negatieve berichten en de update-emails deels in het Engels, werd mijn bestelde helm keurig de volgende dag geleverd - zoals op de site werd vermeld.

De heldere en duidelijke mschrijving komt volledig overeen met het geleverde.

Een pluim

Na plaatsen van mijn bestelling prima ge informeert over de voortgang van de bestelling en de verzending. Een dikke voldoende.

top

twee helmen gekocht,zijn perfekt ,en snelle levering,

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam