Super snelle levering

Snelle levering en een goed maatschemaom je helm passend te bestellen top . Mooie hem

Snelle levering!

Zeer vlot geleverd in keurige hoes!

Mooi product,mooie prijs

Goed.snelle levering en goed product Mooie prijs

Helm niet bezorgd.daarna heel fijn geholpen door Chiri en alsnog bezorgd, tot service.

Mooie helmen voor een goede prijs

Snelle levering en mooie helmen. Ben wel blij dat ik reviews had gelezen, want daarin werd een aantal keren geadviseerd een maat groter te nemen, wat ik heb gedaan en de helmen passen nu perfect.

supersnelle levering

Dinsdag een bestelling erin gezet. En Woensdag in huis. Is goed geregeld.

Alles prima in orde

Zit je een telefoontje op vrijdag over een retour te wachten op ee mail of app bericht wanneer dat gaat gebeuren De telefoonniste beloofde morgen maandag de 19de maar heb nog niks ontvangen

Hele snelle service

Heb jullie aanbevolen bij mij buren en die hebben ook helmen besteld bij jullie

Geweldige service

Goede service en fijne medewerkers. Na klacht over de bezorging DHL had de helm in de brievenbus gedaan! Ben er naderhand achter gekomen dat het pakket in de hal had gezet waar iedereen het mee kon nemen. De telefoniste van Helmonline was heel behulpzaam. Daarom deze score.

Snel en goed

Mooie helm, goeie prijs

Duidelijke site,snelle levering,goed verpakt.

Snel en correct

Snelle en correcte levering van het bestelde product!

gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

heb al iemand aan bevolen

Snel ontvangen wat ik besteld heb

De Schuberth C5 die op 13 december 2022 besteld was werd geleverd binnen 1 dag; op tijd voor m’n verjaardag! Super bedankt voor de snelle verzending. De helm voldoet uitstekend. De doos van de helm was geleverd in een andere, grotere doos. Die doos was onbeschadigd maar de “Schuberth-doos” was wél beschadigd. Zo te zien was dit al gebeurd voordat die doos in de grotere doos werd gestopt. Ik heb helm online wat foto’s met mijn bericht meegestuurd. Voor mij was dat nu geen probleem omdat ik de helm houd en dus niet hoef terug te sturen. Maar in een review van een andere klant las ik dat hij zijn helm alleen kon omruilen als hij nog 25% bijbetaalde omdat zijn doos beschadigd was, terwijl hij aangaf de doos in die toestand te hebben ontvangen. Graag jullie aandacht hiervoor want jullie hebben volgens een prima bedrijf met snelle levering en zeer concurrende prijzen. Ga zo door! Rob

Een hele fijne helm

Helm draagt ook fijn met een gehoorapparaat stoort niet als je de helm draagt

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Mooie helm en snel bezorgd ik ben heel tevreden

Snelle verzending

Uitgebreide webshop ruime keuze. Snelle verzending

Prima zaak

Prima zaak ik bestel nog 1 helm Deze week

Goeie snelle levering.

Goed en snel geleverd. Stevig verpakt.

De buitenste doos was wel beschadigd maar gelukkig de helm niet. En jammer dat ik retourkosten moest betalen. Ik heb nu een andere maat bij jullie besteld, hoop dat hij nu wel past en ik m niet meer terug hoef te sturen. Maar de bestelling online en de communicatie was prima.

Snelle levering en een perfecte helm die goed pas

De meeting die word aan geven op de site is echt perfect hij paste perfect en de levering was ook oerfect

Snel bezorgd

Mooie helm. Ziet er goed uit.

Nog geen idee

Ik kan hier nog geen ervaring schrijven, omdat ik de helm nog niet heb gedragen.

Strakke prijs, snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam