Overzichtelijke site .

Past goed en optijd geleverd

Heb ook 1 helm trg gestuurd neem aan dat dat ook snel afgehandeld word Top

Waardeloos

Ook de tweede zending niet ontvangen. Het wordt tijd dat jullie de pakketverzenders eens aanspreken, want het staat nog steeds op niet ontvangen. Echt waardeloos!

Snelle levering en bestellen gaat makkelijk.

Passing van helm is goed en ben blij dat ik hiervoor heb gekozen. Ook lichtgewicht i.p.v. een zware brommerhelm.

Pas niet

Snelle levering Helm zag er mooi en goed uit Maar jammer de helm pas mijn niet Heb daarom terug gestuurd

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Ik zocht een 2e helm voor op de scooter. Veel keus en in vergelijking met andere shops goede prijzen. Levering ging snel en alles was naar verwachting.

Na het bestellen werd de helm al de volgende dag geleverd. Het is een top product. Mijn vriend is er super blij mee

Mooie helm en snelle levering

Mijn dochter is er erg blij mee. Helm past perfect. Snelle levering ook

Fijn bedrijf

Snelle leverIng. Prima helm

Alles is perfect

Snelle service en levering

Snel ģeleverd

Mooi..Hij zit lekker

Alles is goed geregeld

Prima service, snelle levering, retourneren ook prima.

Zeer snelle levering, ook advies vooraf prima in orde. Prijs/kwaliteit dik in orde, Ruilen geen probleem. Kan deze firma alleen maar aanbevelen.

Makkelijke website, snel verstuurd.

Goede helm voor een goede prijs en goede service

Doen wat ze zeggen

Product zoals omschreven en snelle levering!

Goede product omschrijving en snelle levering

2x scooterhelm

Beide helm besteld. Zien er degelijk uit, Doos was alleen geheel open,omdat doos weinig voorstelde en helmen zwaarder zijn dan doos waar ze in verpakt zaten.

ziet er goed uit

moet hem nog gebruiken

Afbeelding niet juist

De geleverde Pinlock was niet de afgebeelde.

Mooie stoere helm, maat klopt mer maattabel. Snel geleverd Aantrekkelijke prijs

Na de bestelling werd de helm de volgende dag geleverd ,zeer tevreden met het artikel

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam