Snelle bezorging

De helm die ik besteld had ontvingen wij met een lichte beschadiging. Dit kan natuurlijk gebeuren. Na contact en het sturen van foto's, kon ik de helm kosteloos terugsturen en heb ik netjes het geld retour ontvangen.

Bestelling volgende dag in huis

Geweldig!

Helm is geheel naar wens, en ook de levering binnen 1 dag.

Goede communicatie en snelle levering, mooi product

Mooie helm en snel geleverd

mijn bestelling werd snel geleverd en prima verpakt. De helm is verrassend licht en gemakkelijk instelbaar. De verlichting is perfect en een leuke toevoeging.

Top, en snel geleverd.

Zeer tevreden, en snelle levering.

Goed verpakt, snelle levering en de helm zit als gegoten. Recensies gelezen en een maat groter genomen. Zeer behulpzaam.

Snelle levering van een goed product

Mooie helm voor een aantrekkelijke prijs. Bravo

Een bedrijf die zich aan zijn woord houdt, en lekker snel geleverd en zeker in deze drukke tijd.

Helemaal zoals het hoort

Gewoon alles prima gegaan, factuur en levering…top

Zondag avond een helm besteld,maandag in huis .Hele snelle service. Een prima goed gekeurde helm zeer licht ,verlichting voor en achter op de helm goede pas maat . En een lage prijs. Ik ben zeer tevreden en bestel er nog 1 voor mn partner.

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, snelle levering.

Goede service en een snelle levering.

Bestellingen zoals vermeld volgende dag in huis. Helmen zien er goed uit, maar nog niet gebruikt. Ben zeer tevreden met de bestellingen.

Zeer tevreden snel geleverd en netjes verpakt

Op tijd en goed.

Vvvvb

De door mij bestelde helm werd al de volgende dag geleverd. De helm is heel ligt en zit goed en is ideaal voor dragers van hoortoestellen.

snel bezorgd.

1 dag van te voren besteld. De volgende dag had ik het al in huis. Vlotter kan het niet.

Snelle levering goede prijs kwaliteit super

Geef het het door aan alle vrienden en bekenden ga naar helm online voordat je ergens anders heen gaat en tientallen hebben dot ook gedaan top

Snel binnen en goede kwaliteit. Boven verwachting

Goedkoop en mooi

Super snel geleverd