Goedkoop en mooi

Super snel geleverd

Snelle levering Prima prijs

Goed en snelle levering

Prettige helm tegen goede prijs

Heel goed prijs en kwaliteit

Te klein

Daarom terug gestuurd

levering vd helm was prima:in januari ga ik m dragen

Levering was op tijd ,helm is mooi en warm:in januari ga ik m dragen

Goeie kwaliteit

Snelle levering, helm ontvangen precies zo als op de afbeelding. Goeie kwaliteit/ prijs verhouding

Dat ging helemaal goed

De bestelde helm was er de volgende dag, netjes in een doos.

Precies zoals het op het plaatje stond en een zeer snelle levering

Snelle levering en stevig verpakt. Geen krasje , helm is zo mooi

perfect

Snelle levering en bij ruiling snelle retour van het betaalde bedrag

Prima service en kwaliteit

Goede service en klantvriendelijkheid

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Goed en correct bedrijf. Helm besteld, volgende dag op tijd geleverd. Helaas verkeerde maat. Retour gezonden en binnen week geld terug op mijn rekening Jammer van retour kosten

VetGoed

Snelle levering en afhandeling van retour gezonden helm incl. het betaalde bedrag. Hebben leuke praktische en betaalbare speedpedelec helmen. Heb zelf een CI implantaat en heb nu een verstelbare helm. Na het opzetten kan je het strakker afstellen

Goede kwaliteit, en snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis klopte helemaal , en dat met deze drukte. Toppie.

Snelle levering en prima helmen

2 goed zittende helmen gekocht ben er blij mee . Aanrader

Snelle bezorging

Duidelijke website, goede uitleg hoe en welke maat helm je nodig hebt. Voldoende keuzes. Vandaag bestellen is morgen in huis.

Uitstekende service en kwaliteit. Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Perfect.

Hele snelle levering en mooie producten.

Snelle levering, goeie producten. Je kan gerust hier wat kopen en betalen en alles word netjes geleverd. Zeker een aanrader.

Super snelle levering en de kwaliteit van de helm is prima met de prijs verhouding. Een aanrader.

Netjes op tijd, qua afspraak

Mooie helm en prijsverhouding

Herengracht 338