Snel geregeld!

de 1e keer bij helmonline besteld en alles volgens de website voor 22.00 besteld de volgende dag in huis en dat was ook zo! Prima geregeld dus, weet niet hoe het gaat als je iets terug zou sturen voor wat betreft de terugbettaling e.d. dat heb ik nog niet mogen ervaren omdat het mijn 1e betstelling was.

Snelle levering, goede prijs

Ik heb een snorscooter helm gekocht, die hier goedkoper was dan elders online. Toch is het een prima helm, is hij de volgende dag al geleverd, zonder verzendkosten

Vlot besteld en snel geleverd

.....

Super snelle levering

Duidelijkheid, snelle service en makkelijk gegaan met bestellen.

Meteen de volgende dag keurig verpakt in huis

Ik had t besteld dag later al binnen zo fijn dit

Ik had t besteld dag later al binnen zo fijn dit en hele mooie goede Helms en zeker niet duur

snelle levering en een mooie helm en de uit legt wat voor helm je nodig heb ben tevreden klasse

Top aankoop

Snelle levering en goede prijs kwaliteitverhouding

Als prettig ervaren

Zoals het hoort, bezorging vlot en netjes , goed product.

Goed product. Snelle levering en leuke prijs.

Perfect geregeld alles ,maandags besteld ,dinsdags al in huis ..

Hele snelle service en een waanzinnig goede helm

Hele goede service en goed product

Snelle levering, mooie prijs

De website is prettig en je vindt snel wat je wilt. Via chat krijg je ook snel antwoord.

Is alemaal heel gied gegaan. De bestelling was goed netjes verpakt en aflevering ook prima gegaan

Uitstekende kwaliteit en super snelle levering

Snelle levering, hoge kwaliteit voor een lage prijs.

Goede en vlotte service

Helm op goede maat en juiste leverafspraak geleverd

Prima leverancier

Enige nadeel was dat DHL heel lang deed over de bezorging. Een week vind ik vrij lang. Zal ongetwijfeld met de Kerstdrukte te maken hebben

zeer snelle levering.

zeer goed en snelle levering.

Snelle service en goede kwaliteit. Mooie helm!!

Gisteren besteld vandaag ontvangen

Gisteren is de helm verstuurd en vandaag bezorgd Mooie helm past perfect ik ben helemaal tevreden

Geweldig!

Hele mooie helm, kwaliteit perfect!. Volgende dag al binnen...super gave helm voor weinig geld!!

Was even spannend of de helm goed zou passen maar is helemaal top. Mooi afgewerkt en supersnel ontvangen.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam