Super goed

De helm paste precies ,en de kleur was mooi ,een goede stevige helm voor die prijs. Gr hesje

Heel fijn

Ik vond de service goed,en na bestelling vlug in huis.

Iedereen aanraden

Klasse geregeld!!!

Ik ben heel content met de snelle levering en ook met de door mij gestelde eisen In één woord, een aanrader voor iedereen.

Na contact goed advies gehad over welke helm geschikt voor is

Na contact goed advies gehad over welke helm geschikt voor is

Goede snelle bezorging

Leuke kleur

Ivm 1 jan '23 helmplicht in gaat, deze uitgekozen. Precies de zelfde kleur als mijn scooter. Dus als het dan moet dan maar in stijl.

Leuke kleur

Snelle levering.Zeer blij mee.

Goede en snelle service

Niks te klagen!

Goede en snelle service

Niks te klagen!

Goed en snel

Snelle service ,goede prijs kwaliteit

Goed en snel

Snelle service ,goede prijs kwaliteit

Snelle levering, goed en netjes verpakt

Mooie helm,zeer snel ontvangen, zit erg goed

Mooie helm,zeer snel ontvangen, zit erg goed

Service niet van deze tijd

Snel verstuurt, prima verpakt. Nette helm. Maar hij past niet goed en als je dan moet retourneren of omruilen zijn de verzendkosten voor jezelf. Misschien zijn we verwend als klant maar voor een helmen shop (het moet goed passen) vind ik dat niet passend. De andere maat hebben we elders besteld om te kunnen passen.

Service niet van deze tijd

Van begin tot eind snelle reacties, niet moeilijk doen vond het zeer prettig met jullie zaken doen zal jullie zekers aanraden bij iedereen TOP

Van begin tot eind snelle reacties, niet moeilijk doen vond het zeer prettig zal jullie zekers aanraden bij iedereen TOP

top snelle levering

goed en snel gelevert top.

Snel en goed!

Snelle, correcte levering van het bestelde product.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam