Slechte comnucatie

Heb een aantal keren gechat en gemaild, en werdt steeds kortzichtig na de voorwaardes gewezen. Vanplaats in oplossingen gedacht gepraat ! Leuk snel versturen maar als er dan geen ruimte is in verandering en zitten er weer kosten aan verbonden . Maar mij niet meer !

Slechte comnucatie

Super service!

Super service en goede uitleg over het product. En ook nog de volgende dag in huis, terwijl je pas om 23.00 ‘s avonds besteld hebt.

Super service!

Keurig optjd netjes op de hoogte houden .

Keurig optjd netjes op de hoogte houden .

Helemaal top

Snelle levering van deze top helm

Helemaal top

Snelle levering van deze top helm

perfect

Super snel verzonden en de helm is precies zoals afgebeeld.

Product prima levering niet ok

Het product werd geleverd door DHL deze hebben het voor de deur gezet en reden vervolgens weer hard weg wat als er niemand thuis was? Dit is geen manier van leveren corona tijd is voorbij . Jan begrijpen dat klanten aangeven niets te hebben ontvangen

zijn er erg blij mee zeker een aan rader en de maat tabel is super

zijn er erg blij mee zeker een aan rader en de maat tabel is super

Stalken na aankoop

Na diverse keren uitschrijven blijf ik maar mail krijgen om een enquête in te vullen.

Snel en goed

De bestelling werd zeer snel verwerkt. Nog geen halve dag later werd de helm, zeer goed verpakt, bezorgd. De maat zoals beschreven klopte ook precies.

Snel en goed

Snelle verzending en top helm!

Goed produkt en snel geleverd

Zie boven

Ik ben heel tevreden met de service van helm online!

Ik vond het allemaal goed geregeld en dat de service zoals gezegd is werd uitgevoerd. bij voorbaat dank.

Ik ben heel tevreden met de service van helm online!

Bestelling volgende dag al in huis

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam