Bestelling volgende dag al in huis

Mooie helm, vlotte bezorging

Erg tevreden over de helmen en de afhandeling van de bestelling. Binnen een week de hemlen in huis.

Mooie helm, vlotte bezorging

Prima product en snelle levering

Ruime keuze en alles op voorraad. De maattabel op de site is zeer handig, de helm zit als gegoten. Snelle levering de volgende dag al. In 1 woord: Top!

Prima product en snelle levering

Goede prijs/kwaliteit. Correct geleverd

Goede prijs/kwaliteit. Correct geleverd

Zeer snelle levering

Zeker als cadeau verwacht je een snelle levering van je bestelde artikel, waar hier zeker aan is voldaan.

Helm besteld volgende dag binnen. Ik had einde van middag besteld en in de avond zat er 5 euro verschil in de prijs, ik heb een mail gestuurd en netjes terug gekregen! Aanrader om hier te bestellen en mijn zoon vond de helm super mooi!

Goede ervaring, snelle service. Zeer tevreden

Goede ervaring, snelle service. Zeer tevreden

Mooie spullen en zeer snelle levering

Heb een mooie helm voor m’n moedertje besteld en E is er zeer blij mee.2100 uur besteld volgende ochtend geleverd. Bedankt

Mooie spullen en zeer snelle levering

Geweldige service helemaal tevrede

Er word gedaan wat jullie beloven Heel tevrede met helm.

Geweldige service helemaal tevrede

Er word gedaan wat jullie beloven Heel tevrede met helm.

Prima product en service.

De helm die ik besteld heb is van goede kwaliteit en prijs, terwijl de verzending supersnel was. Mijn complimenten hiervoor.

Perfect!

Hele snelle levering en prachtige helm precies zoals op de afbeelding.

Perfect!

Hele snelle levering en prachtige helm precies zoals op de afbeelding.

Niet fijn

Heb een aantal keren gemaild met een vraag , en dan werdt ik door verwezen na een linkje op de site . Zo van daar vindt je antwoord en dat is het ! Terwijl dat voor mij geen oplossing was ik heb het maar gelaten . Ik vindt het belachelijk als je binnen een aantal minuten al ziet dat je toch de verkeerde maat heb en je wil het anuleren . Dat niet meer kan en vervolgens de terugstuur kosten voor eigen rekening zijn !

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam