Ik kan het iedereen aanraden top

Zeer tevreden, voldoet na de verwachtingen

Ik heb 2 helmen besteld bij jullie voorin ouders ivm de helmplicht januari De helmen zijn netjes verpakt en op tijd bij me ouders bezorgd Ook de helmen zelf zijn goed Ze zijn lekker licht en voor die prijs echt aan te raden Ik was eerst een beetje terughoudend omdat ik nadat ik de helmen al besteld had veel slechte review had gelezen Ik heb hier een gele goede ervaring gehad en plaats daarom ook mijn review de helmen voldoen aan verwachting en zijn netjes op tijd en ook netjes verpakt bij me ouders bezorgd ze zijn er heel blij mee ik had 2 verschillende maten besteld en alle2 netjes op maat kortom ik ben hartstikke tevreden Snap ook de slechte reviews niet zo

Helm machtig goed

Duidelijke omschrijving, goed product voor een nette prijs. Goede communicatie en en snel ontvangen.

Helm machtig goed

Bedankt Madelon. Bedankt Dionne.

Blij met Hollands fabrikaat.

Scooter deken toppie! Helm na 31 december op mijn hoofd. Staat nu op de kast te pronken.

Blij met Hollands fabrikaat.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering van bestelde goederen

Top service-Top prijs/kwaliteit en Top communicatie

Uiteindelijk verkeerde helmen besteld maar zonder probleem kunnen omruilen. Uiterst vriendelijke juffrouw (Madelon) die positief meedenkt. Klasse!!

Top service-Top prijs/kwaliteit en Top communicatie

Supersnel geleverd en is een prima helm

Ik vond hem helemaal goed met extraatjes zoals verlichting voor en achter en een usb aansluiting om op te laden

Supersnel geleverd en is een prima helm

leek een goedkope helm, viel tegen

Helm gekocht op Black Friday voor 60 euro. Met behulp van de maattabel maat L besteld. Deze maat klopte niet. Helm retour kost 5 euro. Opnieuw helm besteld maar nu voor 75 euro dus de helm is nu 20 euro duurder omdat de maattabel niet klopt. Verder zeer tevreden over de verzending en de helm. Mail gehad dat de het geld van de retour helm onderweg is. Dus wel aanbevolen maar jammer dat ik 33% duurder uit ben door de maattabel.

leek een goedkope helm, viel tegen

Snelle levering en goede prijsverhouding