Snelle levering en goede prijsverhouding

Snelle levering en goede prijsverhouding

Super service

Had de Shark helm besteld maar hij zat toch wat te strak. Meteen een grotere maat besteld en deze zit wel goed en andere netjes retour gestuurd en binnen 2 dagen het bedrag weer terug gestort van de eerste helm keurig.

Super service

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, goede site, snelle levering en voor een voordelige prijs!

Snelle levering goede service

Ik ben blij met de snelle levering van de helmen. Ik had mij aangemeld voor de nieuwsbrief en zou 10% korting krijgen maar de code werd niet geaccepteerd maar na telefonisch overleg alsnog keurig geregeld.

Supersnelle bezorging, mooie kwaliteit helm

mooi overzicht van helmen

helm uitgezocht voor 24.00 uur en de volgende dag in huis netjes verpakt

perfect

kanker goeie helm

Informatieve website en betrouwbare levering

Fijn dat ik in deze drukke decembermaand tijdig mijn Sinterklaascadeau in huis had. Vooral de precieze tijd van leveren vond ik erg prettig.

Informatieve website en betrouwbare levering

dhl

mijn pakje was afgeven op het dhl ophaal punt, ik had het briefje meegenomen, ze vraagt mn naam kijkt verward om haar heen, en meteen zegt ze dat pakje ligt hier niet, en mijn briefje schoof ze zo aan de kant.. en ging naar de volgende klant. ik had de email mee genomen en laat haar die zien, ging ze weer ongeïnteresseerd boos op zoek naar het pakje, terwijl ze zoekt vraagt ze me waar het vandaan kwam, ik zei helmonline, weer draait ze zich om en zegt ik zie dat doosje hier niet staan, pffffffff, ik melde wat erin zat en nog twijfelde ze, na 12 minuten had ze hem dan eindelijk gevonden en zei er achteraan volgens mij zit er wat anders in, ik heb niet meer geluisterd en ben weg gegaan, DHL ServicePoint Warenhuis De Boer 900,0 m · Schrans 94-96 leeuwarden

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam