Helm en helmkoffer besteld volgende dag al in huis top

Goed maar een ster minder omdat je niet direct na de bestelling een bestel bevestiging per e-mail krijgt als je met Klarna betaald maar het is wel zichtbaar in je account. Verder bestelling moeten retourneren ivm dat de helm maat te groot was en dat komt voor eigen kosten. Maar over het algemeen genomen een betrouwbare shop en scherpe prijzen!

Snel geleverd, product conform de reviews.

Snel geleverd, product conform de reviews.

Goede helm, past precies. Ook snelle bezorging. Voldoet voor snorfiets. .

Bestellen ging prima. Krijg alleen nog pop ups om te bestellen .

Bestellen ging prima. Krijg alleen nog pop ups om te bestellen .

Top Service!!!

Ja na een verkeerde helm is de goede helm zeer vlot opgestuurd. Één goede service!!

Top Service!!!

Snelle levering.ben er blij mee

Mijn ‘angst’ was of ik de goede maat voor mijn helm had gekozen. Op de webshop stond hoe ik het moest meten. Dit was precies goed. Ook de prijs vond ik (heel) oké. En ik kreeg de helm snel geleverd en keurig verpakt.

Goede handwarmers

Goede handwarmers

Snel en goed

Goede site,gemakkelijk te bestellen,duidelijk,meteen geleverd. Echt top

Snelle levering en leuke korting met Black Friday

Mooie helm past als omschreven. Goeie kwaliteit en fijne helm.

Snelle levering en leuke korting met Black Friday

Mooie helm past als omschreven. Goeie kwaliteit en fijne helm.

Super helm lekker licht in gewicht enpast goed

Ik heb nog geen ervaring want het is pas verplicht op 1 januari

Super helm lekker licht in gewicht enpast goed

Ik heb nog geen ervaring want het is pas verplicht op 1 januari

prima levering, helaas was de helm te groot

levering zeer vlot , helaas was de helm te groot

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam