prima levering, helaas was de helm te groot

levering zeer vlot , helaas was de helm te groot

Gewoon goed als hoofdzaak

1. Veel keus 2. Overzichtelijke site 3. Gratis geleverd. 4. Eenvoudig retouren. 5. Snel je geld retour bij ruiling. Daarom 5x oké = 5☆

Gewoon goed als hoofdzaak

Snelle levering savonds besteld volgende dag al in huis

Ruime sortering

Alles is perfect gegaan Hartelijk dank voor de top service Mvg Ehab Yassen

Alles is perfect gegaan Hartelijk dank voor de top service Mvg Ehab Yassen

Product niet aangekomen

Volgens helmonline is mijn product al een paar dagen geleden geleverd, maar op het website van postnl staat er dat ze de product nog niet ontvangen hebben...

Mooie helm

Mooie helm voor de scooter. Snel binnen.

Mooie helm

Mooie helm voor de scooter. Snel binnen.

Onlangs 2 helmen en een beenkleed besteld Ik had het met 2 dagen al binnen. Beide helmen zien er prima en mooi uit en ook het been-kleed is goed, voelt fijn aan, is gevoerd en heerlijk op de scooter, scheelt echt koude benen. 2 Helm was te klein, deze is retour gegaan en ook daar binnen 2 dagen bericht dat het bedrag terug gestort wordt. Bestel hier gerust, snelle levering en snelle goede service

Onlangs 2 helmen en een beenkleed besteld Ik had het met 2 dagen al binnen. Beide helmen zien er prima en mooi uit en ook het beenkleed is goed, voelt fijn aan, is gevoerd en heerlijk op de scooter, scheelt echt koude benen. 2 Helm was te klein, deze is retour gegaan en ook daar binnen 2 dagen bericht dat het bedrag terug gestort wordt. Bestel hier gerust, snelle levering en snelle goede service

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima ervaring met helmonline. 2 helmen en een beenkleed besteld en deze waren binnen 2 dagen geleverd. De helmen zijn mooi en stevig! helaas was er 1 te klein, deze is retour gegaan en met 2 dagen al keurig bericht voor terug storting. Het beenkleed is ook prima, lekker warm op de scooter, goed gevoerd. Je kan hier gerust bestellen!

Helmen uitstekend, bezorging waardeloos

Helmen zijn zoals verwacht; mooi, goed passend en overeenkomend met de kleur die ik graag wilde. De bezorging via DHL was echter waardeloos. Eerst was de bezorging een dag vertraagd, vervolgens heeft de bezorger niet aangebeld (ook bij andere ontvangers in de flat), Hierna zou de bezorging dezelfde middag en daarna de volgende dag plaatsvinden, wat ook niet is gebeurt. Uiteindelijk vrijdag pas afgeleverd bij het afhaalpunt, terwijl ik het maandag zou ontvangen. Aangezien ik bij DHL geen klacht hierover in kan dienen en ik dit bij de verzender moest aangeven, vermeld ik dit bij jullie.

Helmen uitstekend, bezorging waardeloos

Snel bezorgd en netjes verpakt

Zoals verwacht, bezorging is snel en helm is goed verpakt voor een mooie prijs

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam