Goed product zoals beschreven en snelle levering. Prima!!

Prachtige helmen

2 verschillende helmen besteld, zijn snel geleverd. Zaten in een mooie doos en hoesje eromheen. Maar de soos waar alles in zit is minder stevig. Zaten ook scheuren in

Prima service, zeer snelle levering!

Goede service snelle afhandeling en verzending

Snelle levering met uitstekend product

Mijn aankoop was de andere dag binnen er zat een duidelijke handleiding bij

Snel en goed

Perfect !

Snelle levering, goed verpakt en goede prijs/kwaliteit.

Topservice

Prachtige helm voor prima prijs. Zelf opmeten en de geleverde maat waren perfect in balans.

Prima helm

Prima helm voor een goede prijs

erg snelle goede service

Nette en supersnelle levering.

Het is een mooie en fijne helm.

Betaald maar nog niet ontvangen

Nog niet blij helaas. Vorige week helm gekocht. Tot op heden niet ontvangen.... telefonisch niet bereikbaar. Wel aangemeld bij DHL echter pakket nog niet ontvangen of verwerkt. Hoop hem nog te ontvangen

Geweldige mooie helm

Geweldige mooie helm en de maat is goed ik heb natuurlijk is de mt van me hoofd gemeten en hij past perfect en ik vindt die ketting slot ook heel erg goed maar wel zwaar ik ben er blij mee bedankt voor de goede service en kwaliteit en bezorging en me broer heeft ook hoor ik al een tijdje geleden een helm bij jullie vandaan wist ik niet toen ik mijn helm liet zien en hij is er ook erg blij mee dankjewel.

Niet zo goed

Ik heb af gelopen dinsdag een helm besteld en hij is nog niet binnen. Ik vind dit erg slecht. Ik hoop dat jullie daar iets aan gaan doen.

Goed en snel

Mooie helm, snel geleverd

Makkelijk te bestellen werd goed op de hoogte gehouden wanneer bestelling te verwachten.

Ruilen niet mogelijk

Ruilen is niet mogelijk dus je betaalt voor het terugsturen. Zelf annuleren kon na de bestelling niet meer. We hadden de maten precies gemeten en daarop de helm besteld. Toch bleek hij te klein. Op de site stond dat je het beste een nieuwe bestelling kon plaatsen. Daarna melden we de retour aan en bleek dat we voor de retour moeten betalen. Vreemd toch als je een nieuwe bestelling gedaan hebt. Daarom wilde ik de helm ergens anders bestellen maar annuleren was ook niet meer migelijk. Jammer de meeste bedrijven zijn coulanter. Uiteraard begrijp ik dit soort acties als mensen 3 verschillende maten bestellen en er 2 terug komen!

Stuur remhendelslot besteld was snel binnen

Perfect,

Goede service Snelle levering Makkelijk te bestellen Heb hem gelijk al in gebruik genomen Had hem de volgende dag al in huis Top

Alles zoals het hoort

Ruime keuze en snelle levering

Overzichtelijke website en heel veel keuze. Snelle levering.

Past goed

Toppie.

Netjes op tijd doen wat jullie beloven.Dinsdag besteld Woensdag binnen.Daar wordt ik blij van.

super snelle bezorging

goede verpakking en snel bezorging

Slecht

Als ik een helm bestel voor € 59,00 die helaas voor mijn zoon te klein is moet ik ineens €75,00 betalen voor een maat groter. Omdat het nu geen Back Friday meer is. Sorry maar het gaat toch om dezelfde bestelling.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam