bla

bla

Mooie helm

Snelle verzending. Goede prijzen!!!

Goede pasvorm en snelle levering

Goede pasvorm zit lekker op het hoofd

Goede service en levering

Zoals ik al zei goede servise had de helm snel thuis er zat een mooie zak bij waar je de helm in kan doen

Prima helm

Prima helm.

Snel en in orde.

Zeer tevreden.

Ik ben totaal niet blij

Ik vind de groene helm super mooi maar de voorbeel van de Cms klop niet zo goed bij de maten. Ik wil graag ruilen voor één maat groot maar de jammer ik heb niet meer de doos en ik heb gevraagt aan Mylene als kan één nieuwe kopen maar XL en Mylene resgeer NEE mag niet sorry ok is mijn fout geen doos meer heb maar hellooo kunnen niet één nieuwe sticker maken voor de doos ik wil precies de zelfde kleur en model zo maneer van Mylene en daarna was ook Ander dama en antwoord negatieve gestuurd. Jammer maar ik ben niet blij met zo reageren van de klanten service.

Snelle levering, prima verpakt en een geweldige helm met verlichting!

Zondag 2 helmen bestelt; maandagmiddag in huis. Sneller kan niet. Prima verpakt, Van de week gebruikt tijdens dichte mist. Dankzij de verlichting in de helm, waren wij goed zichtbaar. Een prima helm voor een zeer goede prijs.

Uitstekende service

Goede en snelle service ook bij retourneren en geld terug storten. Leveringen op tijd. Mooie helmen .

Snelle verzending

Goedkope helm voor snorscooter

Snelle en goed verzorgde levering, en betaalbaar!

Veel keuze, snelle levering. Reëele prijzen. En goed verzorgd.

Snelle levering en mooie helmen

Enige nadeel is, dat de bezorger dit voor je deur zet als je niet thuis bent voor hetzelfde geld wordt het door iemand meegenomen

Mooie helm, was binnen 2 dagen bezorgd. Netjes verpakt, makkelijk besteld. Zeer goede kwaliteit.

Bestel wijze was makkelijker. Retourneren is lastiger

Bestellen was heel eenvoudig. 1 helm was te klein dus die ga ik retourneren. Dit is lastiger omdat ik niet in het bezit ben van een printer, je moet namelijk het label uitprinten,. Dit vind ik een min punt

Helemaal prima

Snelle levering. Grote keuze.

In eerste instantie een helm besteld, maar deze paste niet bij de vorm van mijn hoofd. Even advies aan helmonline gevraagd, waarna ik werd verwezen naar de website waar staat welke helmen bij welke hoofdvorm past. Super handig. Op basis daarvan een nieuwe besteld en deze had ik de volgende in huis. Retour van de oude helm ging ook makkelijk en het geld was snel terug

Fijne webshop, goede prijs- prestatieverhouding, snelle levering.

2 Vinz nemen gekocht als kerstcadeau, voor mijn dochter en haar passagiers. Goede service.

Goed verpakt en prima pasvorm geweldige lichte helm zelfs met licht ben er heel blij mee . En hele goede prijs.

gewoon goed

snel geleverd en prima helm voor de prijs

Keurige orderafhandelingen en verzendingen!!!!!!!!!!!!!!

Keurige orderafhandelingen en verzendingen!!!!!!!!!!!!!!

Alles naar wens

Zeer goede service Alles goed afgehandeld

Maken beloftes waar

Ik had een scooterhelm besteld voor mijn kleinzoon maat s, en een half uurtje later kwam hij mij vertellen dat die maat niet juist was. Dus direct een andere besteld en ook betaald. Beiden werden zoals de website beloofd de volgende dag geleverd. De kleinere maat bracht ik vrijdag naar een dpd punt voor terugzending. Maandag in mijn mailbox de creditnota en woensdag staat het geld al terug op mijn rekening. Nog nooit heb ik zo een vlotte en correcte afhandeling meegemaakt. Hier kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam