Zeer snel en betrouwbaar

Zondagavond besteld en op dinsdag al ontvangen. Een mooi product die voldoet aan alle gestelde eisen.

goed geregeld

De helm is mooi en was snel geleverd

De helm is mooi en was snel geleverd

Verkoop een goed product

Het is jammer dat de levering wat langer geduurd heeft maar dat zal door de drukte komen van Sint &Piet verder alles top afgeleverd netjes verpakt

Goeie snelle levering

Goeie snelle levering en mooie prijs voor een helm

Goeie snelle levering

Goeie snelle levering en mooie prijs voor een helm

Zondags bestelt en volgende dag bezorgd wat een top service.

Zowel het assortiment, product, prijs, communicatie en snelle levering zijn uitstekend.

Maat meting is perfect uitgelegd Makkelijke website Keurig verpakt En volgende dag geleverd

Mooi artikel

Snelle levering, netjes verpakt

Mooie helm is alleen niet het model wat ik had uitgezocht

Mooie helm is alleen niet het model wat ik had uitgezocht

Zeer tevreden, voldoet na de verwachtingen

Ik heb 2 helmen besteld bij jullie voorin ouders ivm de helmplicht januari De helmen zijn netjes verpakt en op tijd bij me ouders bezorgd Ook de helmen zelf zijn goed Ze zijn lekker licht en voor die prijs echt aan te raden Ik was eerst een beetje terughoudend omdat ik nadat ik de helmen al besteld had veel slechte review had gelezen Ik heb hier een gele goede ervaring gehad en plaats daarom ook mijn review de helmen voldoen aan verwachting en zijn netjes op tijd en ook netjes verpakt bij me ouders bezorgd ze zijn er heel blij mee ik had 2 verschillende maten besteld en alle2 netjes op maat kortom ik ben hartstikke tevreden Snap ook de slechte reviews niet zo

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam