Zeer snel ontvangen en voordelig . Bovendien zeer mooie kwaliteitshelmen.

Mooie helm

Mooie helm, supersnel geleverd,alvast klaar voor januari wanneer t verplicht word om een helm op de snorscooter te dragen

Goed, snel en betrouwbaar

Nog geen ervaring met de helm, nog niet gebruikt. Deze ziet erg zeker heel goed uit De levering was supersnel

Helm

Tevreden

Bestel proces en levering zeer goed

Meer dan voldoende informatie per product. Bestel proces erg simpel en goede updates t.a.v. de levering van het product. Helm pas goed en dat is fijn want ben volledig afgegaan op de informatie op de site m.b.t. grootte enz.

Slechtt

Bestelde een hele zwarte helm inclusief het vizier. Krijg ik het vizier doorzichtig…

Goede prijs en snelle levering

Artikel goed geprijsd. Snel geleverd

Hartstikke goed

Snel

De helm is super snel geleverd en mooi verpakt. Aanrader ++++++++++++++

Snel geleverd, prima helm!

Zeer goede helm ook voor brildragers perfect....superrrrrr

Snel geleverd en een mooie goed zittende helm voor een goedkope prijs.

Jammer van de retour regeling

Alles gaat netjes en snel. Product ook netjes in gepakt. Geen overbodige reclame meegestuurd. Had zelf eerst de retour regels door kunnen nemen. Had ik dat gedaan voor de bestelling, had ik nooit besteld. Want vindt het uit de tijd, dat de retour kosten voor de klant zijn. Zal ik deze klant aanbevelen. Ja zeker, maar wel in je achterhoofd houden dat de kosten voor retour voor de klant is.

Goede ervaring.

Prijs en levering zijn optimaal. Klasse.

Blij met mn aankoop

Goede helm precies wat ik ervan verwachtte netjes op tijd geleverd. Verpakking was prima. Kortom een aanrader.

Goeie service en snelle bezorging

Mooie stoere helm zit lekker , ben er heel blij mee

Goed en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Heel snel geleverd.

Helemaal passend

Snelle levering, makkelijk retourneren indien nodig een goede kwaliteit.

Goeie producten, slechte retournering

Retourkosten zelf betalen belachelijk

Goed en snel geholpen en geleverd.

Goed product voor goede prijs. Levering was snel.

Prima.

Snel en goed geleverd

Ze doen wat ze zeggen

Iets besteld en ook echt de volgende dag binnen gekregen. Mooi afgehandeld.Zeer tevreden

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam