Snelle levering top producr

Helemaal top

super

superservice

Top service!

Allereerst, hele snelle verzending... Mooie goede helm ook en kwaliteit voor een redelijke prijs!

Uitstekende service

Uitstekende service

Helm uitgezocht en de eerst volgende werkdag al geleverd.

Super goed

Goede kwaliteit. Goede en snelle levering. Duidelijke site. Goede prijs. Wat wil je nog meer? Dik tevreden?

Makkelijk, snel en mooie helm. Ready to ride!

Makkelijk, snel en mooie helm. Ready to ride!

Twijfel

De handmoffen waren snel geleverd. Toch vraag ik me af of ze doen wat ik voor ogen had. In de handmoffen voel ik nog steeds een koude wind als ik op mijn scooter rijd. Mijn handen blijven wel lekker droog. Ik kon geen beschrijving vinden over de bevestiging van de handmoffen.

Snelle bestelling en voldoet aan de eisen

Snelle verzending en nette webshop

Eigenlijk niks bijzonders, alles ging gewoon goed. Snelle verzending, dus dat was top.

Super snelle levering

S'avonds besteld de volgende dag geleverd. TOP

Mijn bestelling was de volgende dag al in huis. Verder heb ik geen contact gehad met servicelijn, vandaar 4 sterren.

goede afspraken

geweldig van bestelling.tot levering

Ik was volledig tevreden

Geweldig.

Goede snelle service,

Makkelijk en snel

Het is super goede helm super blij mee.

De helm was super snel binnen d.h.l.ook super bedankt en ik heb jullie ook nog een klant naar jullie helm online gestuurd. Dus ik ben er super blij.ga jullie zo door.bedankt......???

Duidelijk webshop en snelle levering

Duidelijk omschrijving van de producten, mijn bestelling was de volgende dag al gratis thuisbezorgd.

Super snelle service snel binnen.

Fijne helm, snel en netjes geleverd. Ik ben zeer tevreden met deShark Nano mat zwart.

Top helmen

Mooie helmen voor een mooie prijs. Snelle levering!

Zeer Goed!

Zeer Goed!

Keurige afhandeling van mijn bestellingen.

Geleverde helmen zien er mooi uit.

Snelle levering en.... een goeie prijs

's avonds de' vinz' helm besteld en de dag erna reeds geleverd. Er werd niet bijverteld dat er geen intercom kon geplaatst worden, maar voor die prijs een heel mooie helm. Nadien een 'shark' helm bijbesteld; terug snel geleverd; én terug snel geleverd. Voldoet volledig aan mijn wensen. Goeie webwinkel.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam