Reactie van het bedrijf
Beste Marcel,
Bedankt voor je review.
Wij hebben je review nauwkeurig gelezen en vinden het erg jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent met onze retourvoorwaarden. We kunnen ons voorstellen dat als je deze voor de koop niet gecontroleerd hebt, dat je teleurgesteld kan zijn bij de retourkosten.
In je review geef je aan dan je ruim 7 euro hebt moeten betalen voor het retourneren van je pakketje. Echter is een retourlabel bij ons 4,99 en heb je hierbij dus zelf ervoor gekozen dat het pakket bij je wordt opgehaald. Doordat je pakket opgehaald moet worden bij je thuis, rekent DHL hier extra kosten voor. Dit had dus niet gehoeven indien je het pakket zelf naar een DHL servicepunt zou afleveren.
Daarbij is het retourneren via 'onze manier' goedkoper dan zelfstandig bij een DHL of PostNL servicepunt. Bij PostNL zou het bijvoorbeeld 7,25 kosten om je pakket te retourneren en bij ons dus 4,99 euro.
Ook vinden we in je review terug dat je vindt dat het beter aangegeven had moeten worden. Echter hebben wij een duidelijk retourpagina waar je alle informatie over het retourneren kan terug vinden. Waaronder dus ook de retourkosten.
Het is dan ook de verantwoordelijkheid van de klant zelf om deze te controleren voor de koop. We hopen hierin op je begrip.
Wij hebben je goed geïnformeerd en alle informatie was voor de koop terug te vinden op onze website. Om die reden is het voor ons niet helemaal duidelijk wat wij nog meer hadden kunnen doen om je te helpen.
Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen of heb je nog vragen, dan horen wij dit graag.
Met vriendelijke groet,
Team Helmonline