Jammer dat de helm een klein beetje beschadigd was.

Helaas was de helm net iets te klein , daar kan Helmonline niets aan doen. Maar er zaten 2 vlekken of lichte beschadiging in de lak van de helm dat vind ik niet kunnen naar de klant toe. Ik heb al eerder helmen bij jullie besteld, en als ik netjes van jullie het geld terug krijg bestel ik alsnog de helm in maat L. Mvg Willem

Het pakje bleek ergens anders zijn beland maar goede alsnog heb ik het de volgende dag via een goede

Verder niks te klagen alles best goed gegaan bedankt voor de goede service.

Mooie helm

Snelle levering, perfecte pasvorm, mooie helm, scooterhelm met italiaanse vlag

Goed.

Snelle levering. Prima verpakt in een bruine omdoos. De tracking van DHL kan wat eerder ge-update worden. Bestelling binnen de gestelde levertijd binnen. Goede prijzen.

perfect

nu 2 keer wat bestelt en de volgende dag geleverd.Prima prijs kwaliteit spullen!

Product omschrijving duidelijk en levering zeer snel

Van bestelling tot levering is alles duidelijk

Super !!!!

Besteld en netjes snel geleverd op het tijdstip dat ik aangaf

Goeie prijs en heel snel geleverd

Helmen zijn allemaal veilig maar verschillen enorm in prijs. Na wat zoeken heeft Helmonline de beste prijs en hele snelle levering. Makkelijke keuze dus…

Prima service. Prima bezorging. Een goed product

Prima! Mooi product, snelle levering

Mooie scooterhelm, maat is goed. Mooi product en zeer snelle levering.

Alles snel en correct

Alles verloopt naar wens.

Goede kwaliteit helm

Snelle levering maten tabel klopt goed en goede prijs dus ben zeer tevreden .

Levering was snel en op tijd.

Wat mij opviel was dat er een erg grote doos met veel verpakkingsmateriaal was gebruikt om de helm in te pakken. Dat had minder kunnen zijn.

Goede service en kwaliteit

Een overzichtelijke site, met een goede uitleg en duidelijke foto's. Diverse combinatie mogelijkheden met een speciale prijs. Het enigste min puntje is dat je geen eigen cominatiedeal kan maken met een korting. Verder super tevreden.

besteld, kon kiezen wanneer ik het wou ontvangen, alles was goed geregeld

bestellen via internet gaat makkelijk, ontvangst dag kon ik zelf bepalen, product was goed verpakt.

Top helm, top prijs

Supersnel geleverd, goede helm en mooi om te zien. In een woord geweldig!

goede prijs kwaliteit verhouding.snelle levering.

oke

Snelle afhandeling

Voldoet aan de verwachtingen. Gelukkig een maatje groter besteld n.a.v. eerdere berichten. Bezorging door DHL perfect met veel info wat betreft tijdstip.

mooie helm

Eerst maat M besteld maar jammer genoeg was deze te groot (waarschijnlijk niet goed gemeten). Toen de S besteld maar we voelde geen verschil tussen de M en de S.

Heel goed en snel geleverd op de afgesproken tijd!als ik iets nodig heb ga ik bij jullie bestellen

Super snelle levering

Ik heb de helm de ene dag besteld en de volgende dag had ik um al binnen. De helm zat goed verpakt en alles klopte de kleur de maat . Gewoon dikke prima

Gewoon goed

Goede website, goede product informatie. Makkelijk bestellen en snel geleverd. Mooie helm!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam