Goede snelle klantenservice

Werd snel gereageerd op een vraag per mail. En uitgezocht. Heel fijn.

Besteld, volgende dag binnen, mooi en goed product

kwaliteit

kwaliteit met een scherpe prijs

goed geregeld

eerder al een helm gekocht. nu een koffer van het zelfde merk. kwam vel een dag later.. waarschijnlijk omdat het weekend er tussen zat.

Alles klopt

Goede prijs. Top producten. Twee helmen besteld erg tevreden. Snelle levering goed verpakt.

Heel goed verpakt en netjes afgeleverd en snel.

Heel goed en netjes verpakt snel afgeleverd.

duidelijke website, zeer snelle levering

Lekker overzichtelijk

Overzichtelijke website. Handige kombinatie aanbiedingen en niet duur.

Correcte levering iets later dan verwacht.

Na sturen e-mail omdat na 3 dagen nog niet geleverd was (pakket niet ontvangen bij DHL) snelle reactie en volgende dag wel geleverd. Helaas moeten retourneren omdat de helmen te klein waren. Moet maattabel +1 zijn.

Motor helm

İk heb goede ontvangen maar snel krassen ik heb 1 week gebruken scherm snel Kras slechte kwaliteit

Goede pasvorm en snelle levering

De helm past perfect en voor de prijs goede kwaliteit

Goed betaalbaar adres !

Dit is de 2e helm die ik bij helmonline heb gekocht , en niet voor niets ! Prima kwaliteit voor een betaalbare prijs ! En daarbij ook nog eens een extra korting van 15 % .....klasse !!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Pas geleden had ik een mooie helm besteld die helaas te klein was. Ik had de maattabel op de site wel geraadpleegd maar toch voelde de helm bij passen te krap aan. Dus een retourformulier ingevuld en de helm netjes ingepakt en geretourneerd. Een paar dagen later heb ik het aankoopbedrag weer terug gekregen. Daarom topservice, bedankt.

Snelle levering, en juiste producten ontvangen.

Super service

Goede en correcte service Mooie helm

Vlotte levering, zeer mooie helm, zit zeer comfortabel

Zeer vlotte levering

Snelle levering, prima scooterhelm .

Snelle en correcte levering

Snel, kwaliteit, mooie prijs

Snel geleverd, prachtige helm en voor een goede prijs.

Heel snelle levering

Prima helm zeer tevreden over

Helm vandaag besteld en morgen geleverd. Ook nog een mooie korting.

Tevreden klant

Mooie functionele Helm, past perfect. Snelle levering...

lastig kiezen met maten

Met maten blijft het een beetje een gok. een iets betere omschrijving of een helm kleiner of groter uitpakt zou wel fijn zijn. Per merk verschilt dit nog wel. elke keer terugsturen kost 5 euro

Alles klopt, snel verstuurd, helm nog niet geprobeerd

helpdesk kan ik niet beoordelen, helm nog niet gedragen. Tot zover zeer tevreden.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam