Goede levering

Helm is van goede kwaliteit en werd op tijd geleverd

Helm snel binnen gekregen echter was deze niet werkend. Goed geholpen door klanten service en pakket retour gestuurd.

Goedkoop, snel en betrouwbaar

Makkelijk bestellen via duidelijke website, snelle (gratis) levering, en product van goede kwaliteit.

fijne helm en goede snelle verzending!

Goede helm

Super helm mijn vrouw is er blij mee snel geleverd

Goeie klanten service

Helm was niet werken geleverd. Contact opgenomen met de klanten service en deze hebben mij geholpen met mijn probleem. Helm levering was erg snel daar was ik erg blij mee

Snelle levering makkelijke site Ruime keuze

Goedkoper dan andere sites of winkels

Snel en gratis verzonden

Ben blij met me helm ziet er super uit

Zeer prettig

Fijne en mooie website.

Goede service ,snelle levering

Ben zeer tevreden Levering op tijd ,

Goed bedrijf

Alles heel goed verzorgd en snel geleverd

Top!!!

Mooie webshop, mooie prijs en snelle levering!!!

100 punten

Helm netjes op tijd en keurig verpakt in huis, top!

Netjes afgehandeld!

Had de verkeerde helm gekregen.wel moeilijk aan de lijn te krijgen maar daarna ging alles prima.dank u.

goed snelle service

Snelle levering en een goed product

Na de shark evo kedjet maat S gekregen te hebben op mijn thuis adres bleek deze te klein. Terug gestuurd en een maat M besteld en deze zit als gegoten. Maar deze helm kon ik niet thuis laten bezorgen maar moest hem ophalen bij een DHL-punt. Kon dit ook niet veranderen in de keuzevrijheid. Nu nog even wachten op de teruggave van de eerste helm maar dat zal wel goed komen! Al met al een goede helm voor een gezellige prijs. Edwin.

uitstekend

snelle levering product goede kwaliteit prijs verhouding

Mooie helmen

Mooie helmen en goed verpakt en optijd in huis, maar nog niet gedragen omdat het nog niet verplicht is

Goed en snel binnen

Ben zeer te vreden met mijn helm ,

Goede service en levering

Prima helm en levering

Snelle levering.

Goede, betaalbare, mooie helmen (2) gekocht alhier!

Doen wat ze beloven

Correcte en snelle afhandeling, bezorging op afgesproken tijdstip en een prima maat voering van de helm. Past echt perfect, de maattabel is een prima en betrouwbare hulp.

Overzichtelijke site, snel geleverd

Savonds om 23.00u een slot besteld, volgende ochtend om 09.15u in huis. Top

Snelle service/ bezorging

Besteld en volgende dag bezorgd zoals afgesproken. En een hele mooi stoere helm

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam