Goei

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Zit goed

snel en correct

Top levering

Helm was niet leverbaar.

Helm was niet leverbaar stond wel op de site. Kwamen ook niet met alternatief. Geld terug gekregen.

Snelle levering goede kwaliteit

Goed en snelle levering en een mooie helm

SLECHT

0 sterren geven kan helaas niet Ik heb via de maattabel van de site een helm besteld, echter blijkt de helm nog te klein te zijn. Omruilen kan niet omdat ik de kaartjes eer al had afgehaald en het pinlock vizier er al had opgedaan.

Goede onlineshop

Mijn bestelling van mijn nieuwe helm binnen 24 uur geleverd,, TOP!!!

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Zeer tevreden!

Goede website, snelle levering, goed product.

Supersnel

Supersnel en goedkoop ! En mooie helmen ik ben zeer tevreden.

Prijskwaliteit is goed, de bestelling werd vlot en onbeschadigd geleverd.

Duidelijke site

Duidelijke site en snelle bezorging. Prima!

Netjes

Snelle en keurige levering

Twee jethelmen besteld van Vinz solo Maattabel gehanteerd. Pasvorm goed. Mooi product voor die prijs. Nog geen ervaring met langer dragen en windgeruis.

Helemaal top.

Ma besteld en de volgende dag al geleverd.dank.

Snelle levering en achteraf betalen met Klarna.

Goed product voor goede prijs met uitstekende service

Het is fijn om bij Helmonline te kopen. Veel keuze voor schappelijke prijzen.

Goed product,snel verzending.

Super helmen,zeer snel verzending. Een helm moest teruggestuurd worden vanwege de maat,maar het was ook netjes afgehandeld,geld teruggehad en de nieuwe maat besteld.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Bestellen via de site gaat makkelijk. Goede uitleg m.b.t. de te kiezen maat. Ook duidelijke beschrijving over de helm. Snelle levering. Zondag besteld, dinsdag geleverd.

Duidelijke site

Goede prijs, kwaliteit verhouding. Duidelijke site met goede informatie. Geleverd binnen de beloofde tijd. Product naar wens.

Goede kwaliteit een snelle levering.

Dikke pech

Alvast een helm gekocht voor komend jaar ( snorscooter ) , gaat 2 dagen later mijn scooter kapot . Reparatie is duurder dan de waarde . Maar wel een mooie helm ,dat dan weer wel .

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam