Snel geleverd en goed product.

Snelle levering nog niet veel gedragen moet nog afwachten hoe de helm zich houd.

Bestellen ging makkelijk en een snelle levering

Slecht

Zou de Helm binnen 24 uur thuis hebben. Dit heeft vijf dagen geduurd. Eerst fout van helmonline daarna van vervoerder. Helm zelf is top

Goeie snelle service

Bestelling gedaan en de volgende dag in huis super is dat en niet vergeten goeie aanbiedingen.

Kwalliteit en snel geleverd

Kwalliteit , snel geleverd en ruime keuze .

Mooie helm, snel geleverd

Mooie helm. , snel geleverd , duidelijke uitleg om het hoofd te meten voor de juiste maat

Super helm

Deze Helm zit perfect mooi zonneschermpje plus groot windscherm, en alles voor een super prijs.

Mooie helmen en snel geleverd.prima!

Super helm die Shark!!!!!!

Ik heb al jaren shark helmen gehad en ben er zeer tevreden over. Nu dat ik een bril dragend ben helemaal. Shark is een van de beste voor brildragers. Heel gek maar bij elke brommer en scooter die ik heb gekocht koopte ik ook weer een nieuwe helm. En kwam uit op de shark helmen vandaar ook deze keuze. Daar ik nu al een paar jaar op een snorscooter rij en je in Jan 2023 een helm plicht heb ben ik op deze uitgekomen de SHARK NANO niet te zwaar zit lekker en geeft genoeg verkoeling aan het hoofd. Prijs en kwaliteit verhouding is zeer goed net als de helm zelf. Ik heb nu een helm die ik zowel op de scooter en op mijn snorscooter kan dragen . getest op scooter en geen gekke geluiden zo als fluiten van je venster. een aanrader!!!!!!

Snel en duidelijk

Duidelijke site en zeer snelle levering

Ik ben enorm tevreden en blij -_- -_- -_- -_- -_-

Ik ben enorm tevreden en blij , dat geld voor de snelheid van bezorgen/ prijs , maar vooral voor de helm . Wat een lekkere helm is dit zeg . ( Caberg Jet Uptown ) Bedankt en tot de volgende keer ! Groeten van Mario .

Eerlijk en goedkoper

Snelle levering, met vlitte afhandeling.

Niks op aan te merken

Snelle levering, goed verpakt, geen opmerkingen

Erg goed en snel

Makkelijk bestellen. Snel bezorgd . Mooie helm .

Snelle levering mooi product

Snelle Levering. en correct verpakt.

De bestelling de volgende dag geleverd en alles zag er correct uit.

Mooie helm en snelle service

In de avond besteld en de volgende dag goed ingepakt in huis, de bijrijdershelm voor mijn vriendin,.. past perfect en ziet er ook nog eens toppie uit.

Snelle bezorging, goede producten

Alles snel besteld en snel bezorgd. Goede service en goede degelijke producten. Zeer tevreden.

Bestelling op tijd

Op tijd bezorgd, alleen de korting voor een volgende bestelling is flauwekul.

Snelle levering, goede kwaliteit

snelle levering voor een prima prijs

snelle levering voor een prima prijs.

Leuke kinder helm goede kwaliteit en prijs verhouding word snel geleverd

geweldig

snel, goedkoop, goede helm helemaal top dus

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam