Goed vriendelijke man en bezorger de vragen die ik stelde werd Goed de tijd voor genomen kortom fijn bedrijf

Snelle verzending Super mooie helm Past goed en voelt goed aan.

Goede kwaliteit snelle verzending

Snelle verzending goede produckt als je vragen goed bereikbaar goede service om vaker te bestellen !

Prima bedrijf levering volgens verwachting

Snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding

Prima webshop en snel in huis

Motorhoes besteld hier, volgende dag geleverd.

top

volgende dag al geleverd en goede kwaliteit helm

Prijs / kwaliteit

Supersnel geleverd, mooie prijs ! Veel keus

Bestelling was snel in orde gemaakt en snel geleverd.

Goede prijzen, snelle bezorging en product in zeer goede staat ontvangen. Ik heb geen enkele punt van kritiek.

Gewedig

In en woord geweldig niks aan toe te voegen

mijn ervaring is top

alles is top

Goede communicatie en goede producten in aanbieding

Top bedrijf snelle service mooi product

Snelle service netjes ingepakt mooi product ,:gewoon goed ....

Goede prijs, snelle levering, heldere communicatie

Mooie helm, die goed past ! Snelle bezorging

Super blij mee

Snelle levering, past goed op mijn Sym scooter: Dus ik ben zeker tevreden

Maattabel klopt niet

Maattabel klopt niet dus moet de helm terug omdat die veel te klein is. Moet vervolgens zelf de verzendkosten betalen en duurt lang voordat het geld weer is teruggestort.

goed en niet goed

ik had een kettingslot en een helm besteld. Het slot is zwaar en prima voor een dure fiets maar de helm was mij veel te klein. Volgens de helmmaat van 58-60cm zou die mij moeten passen maar die was me nog veel te klein. Ik zou nog een groter maat moeten hebben maar die is blijkbaar niet voorradig.

Scherpe prijzen en een top service!

Gewoon top! Een aanrader

Wel tevreden

Ik was enigzins verbaasd dat ik een geopende/mogelijk demo model ontving, dit stond nergens beschreven. Verpakking in de doos was beschadigd en de de plakkers van de microfoon/bediendeel waren gebruikt. Set ziet er verder wel goed uit. Ondanks een geschikte helm is het een behoorlijke klus om alles netjes in te bouwen. Ervaring tot nu toe is goede audiokwaliteit (muziek) communicatie in de vorm van bellen of navigatie nog niet kunnen testen.

snelle levering goede prijs

Tevreden over deze online winkel. Snelle levering. Duidelijke site. En telefonisch goed advies.

S'avonds besteld andere dag binnen,geweldig

Fijne website, snelle levering

De website is makkelijk in gebruik, zelf de communicatieset kunnen installeren aan de hand van het filmpje wat bij 't product geplaatst was. Snelle levering conform aangegeven levertijd.

Hele fijne helm

echt aan te raden!

snel geleverd en leuke korting

snel geleverd voor goede prijs

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam