Grote klasse

Had een zeer ruime keuze uit een groot assortiment. Top, hoor!!

Top top top

Helm, slot en muuranker gekocht in één pakket. 1) Super nette prijs, 2) Keurig verpakt. En producten zijn echt super voor deze prijs. Ik geef dit met gemakt 5 sterren, als het er 10 waren gaf ik ze een 10, terwijl ik een zeer kritische consument ben. Aanbevelen: JA ZEKER !

makkelijk om te bestellen

Ik heb een fluo kleur helm besteld en die was bijna nergens te krijgen het is allemaal zwart en grijs en die zocht ik niet. (saai en niet goed opvallend). Snel verzonden en netjes verpakt. Ik ben tevreden

Snel en aquraat

Veel keuze, scherpe prijzen, wat wil je nog meer?

de scooter overtrek voor mijn elektrische scooter past prima. blij mee!

de scooter overtrek voor mijn elektrische scooter past prima. blij mee!

Snelle nette levering

Nette helm en goede prijs

geweldige kwaliteit

ik vind het goede kwaliteid wn goede sevice zou het iedereen aanraden ik ben heel tevreden

prima helm, snelle levering

systeemhelm besteld, snel geleverd, zit goed en onder het rijden nergens last van, alleen onderste kinstuk laat los, verder uitstekend.

Precies als verwacht. Maten kloppen precies. Ben er blij mee

Alles was zoals ik het wou top

Prima tas en snel geleverd

Prima tas en snel geleverd

Snel en goed.

We ontvingen onze bestelling snel en was wat we ervan verwacht hadden.

Goed sterk uitziend slot

Snelle levering van een heerlijk zittende Caberg droid helm.

Helaas is het altijd een gok om een motorhelm te bestellen. Dit gedaan en de levering was snel, de volgende dag al. De helmen zaten niet lekker dus deze moesten retour en het nadeel is dat je zelf je je retourkosten moet betalen. Doe dat maar eens een paar keer en begrijp niet waarom je dit zelf moet betalen terwijl bij andere bedrijven dit niet hoeft!? Conclusie snelle levering maar ik bestel niet meer ivm retourkosten.

Levering zoals afgesproken

Idd. de volgende dag in huis. De laagste prijs.

Snelle, veilige en correcte kwaliteit/levering

Ene dag besteld en dag erna snelle, veilige en correcte kwaliteit/levering

Snelle levering, mooi assortiment

Super fijne helm die zeer snel werd geleverd.

Perfect!

Zeer snelle levering

Top zaak

Mooie webshop snel bezorgd

Service was perfect

Wat ik alleen misten was een nette opberg zak voor de helm Niet zo’n flut zakje wat gelijk weggegooid kon worden. Bij de goedkopere helmen (Lidl) kreeg je een mooi stoffen zakje erbij overigens ook bij andere goedkoper helmen Dit is een gemis bij deze van jullie Verder zag het er goed uit

Netjes , goede levering

Precies wat ik besteld heb, netjes verpakt en snel geleverd

Gewoon top

kreeg mijn bestelde goederen keurig op tijd en netjes verpakt.

spullen kloppen met de beschrijving en voldoen aan mijn eisen

Helm was te klein, geld was in no time teruggestort

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam