Goed geregeld

Helm en com-set besteld. Binnen enkele dagen, goed verpakt geleverd. Helaas was de pasvorm van de helm niet wat ik verwacht had (te klein). Com-set heb ik gehouden, helm is zonder problemen retour gegaan. Juiste maat was niet voorradig maar ik heb netjes het geld van de helm terug gekregen.

Snel de helm binnen

Snel netjes verpakt Zou ze zo aambevelen bij andere

Kwaliteit product snel geleverd.

Zeer tevreden van de helm.

Excellent

Geen problemen, snele levering

Prima service en duidelijk e bon en leverings voorwaarden.

Achteraf betalen was mogelijk en dat is prettig. Maat vanaf nden voor mijn helm was niet moeilijk met de maat tool.

Goede kwaliteit en een snelle levering

Alles zoals afgesproken.

waardeloos

Binnen 5 dagen je geld terug staat er op de site als je hebt terug gestuurd! Nou vergeet het maar, duurt gewoon 3 weken zonder enige vorm van communicatie. Ik ga hier niks meer bestellen!

Casque défectueux, preuve envoyée et plus de nouvelles

J'ai commandé un casque Caberg Droid, je l'ai reçu rapidement et tout allait bien jusqu'à ce que la mentonnière ne puisse plus s'ouvrir. J'ai signalé le problème a Helmonline.nl et ceux-ci me demandent une vidéo du dysfonctionnement, ce que je fais dans la journée et leur envois via un lien WeTransfer (comme demandé). Ce lien est envoyé il y a presque une semaine et WeTransfer m'informe que la vidéo n'a même pas été téléchargée. J'ai renvoyé un mail entre temps pour avoir des nouvelles mais sans succès. Je ne serais pas si impatient s'il ne s'agissait pas d'un achat à 200€, mais c'est beaucoup d'argent tout de même. J'espère que la situation se règlera rapidement et correctement, dans quel cas je changerai ma note.

Zeer goede service

Zeer goede service en snelle levering!!

Alles goed ontvangen

Bestelling correct geleverd.Prijs en kwaliteit zijn top

Maten tabel is erg kloppen niet echt zou beter kunnen

Snel geleverd alleen waren de helmen te klein . Via de mail kreeg ik retour labels om de helmen terug te sturen dus de service is top

ruime keuze democratische prijzen

goede na service

Webshop levering OK, maar type sleutels VINZ sloten beter mee stoppen !

Webshop levering OK, maar type sleutels VINZ sloten beter mee stoppen ! Ook mag een retour best gratis gezien de prijzen van deze sloten, doe anders maar lekker afhalen via winkelketens in regio, daar zijn genoeg scooterwinkels voor lijkt mij; hoppa jongens en meisjes werk aan de winkel ! Al meteen na levering was de overigens prima sterke 3 meter lang loop kettingslot niet te openen met 3 stuks bijgeleverde sleutels met onbetrouwbare profielen aan het eind van sleutel inplaats van betrouwbaarder normale cilinder sleutel profielen ! Gelukkig heb ik zo'n VINZ slot na levering niet voor mijn scooter gebruikt, want dan had het later opeens gevalletje haakse slijper geworden ! Daarbij ongelooflijk dat dit soort sloten het door verzekering gevraagde ART keurmerk krijgen, zeer dubieus allemaal, kettingen zijn wel prima kwaliteit bij VINZ !

Was een hele korte positieve ervaring van smiddags tot aan de volgende avond

S middags een muuranker besteld en de volgende avond al bezorgd. Eenvoudig in de muur te bevestigen, heb de mal niet gebruikt maar gewoon met een waterpas, potlood en schuifmaat alles uitgemeten en afgetekend.ziet er gelikt uit en de,, kenner,, kan vanaf ver zien dat de motor vast ligt aan het oranje anker

Snelle levering , product als verwacht

Het duurde even, maar dan heb je ook wat.

Ik had deze helm ook in een winkel kunnen kopen, maar hier was hij 50 euro goedkoper. Scorpion Exo solid. Super vette en fijne helm. Helmonline beloofde voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis. Ik bestelde op een vrijdag, maar hij werd donderdag pas bezorgd. Verder niks te klagen

Fijne helm

Dit is een mooie helm, ziet er goed uit en een goede pasvorm. Gunstige prijs ook.

Positief

Aankoop snel ontvangen, en zoals beschreven.

goede en snelle service

duidelijke site en vlot verstuud

Duidelijke site snelle levering

Mooie duidelijke site. Goede product omschrijving. Snelle levering Goede en mooie helm!

Dikke prima

2 Helmen gekocht en dik tevreden

Tevreden over de levering

Helm compleet en snel ontvangen.

Snelle en nette bezorging

Snelle en nette bezorging van de helmen. Ook op de site duidelijk uitleg met hoe je de juiste maat kan vinden.

Duidelijk, snel en goed

Herengracht 338