Goede levering communicatie minder

Makkelijk bestellen, en dat ging ook heel soepel. Duidelijke mail dat het besteld was, en dat de betaling was gelukt. Ook werd in de mail aangegeven dat ik op de hoogte gehouden zou worden over de bestelling. Helaas was dat minder. Geen mail dat het vestuurd was, en wanneer het geleverd zou worden. Dat kon ik aleen maar zien via mijn account. Klein verbeterpuntje

Uitstekende service en snelle levering.

Had probleempje met bestelling (prijs) . Men heeft netjes contact met mij gehad en de zaak snel en klantgericht opgelost.

Gemakkelijk en snel

Heel eenvoudig keuze genaakr, gemeten en volgende dag perfect in huis. Zo hoort het!

Mooi en snel

Mooi produkt, precies zoals omschreven op de website. En snel geleverd. Top!

Goed en betrouwbaar!

Mag er graag online winkelen, ga zeker vaker kopen, bij Helmonline!

goede kwaliteit

Is alleen niet binnen 24 uur geleverd maar 48 uur in tegenstelling wat op de site stond.

Makkelijk duidelijk en zeer snel geleverd. Top!

Om ca 20.00 uur op vrijdagavond besteld en zaterdag om ca 18.00 bezorgd. Zeer scherpe prijs voor een scorpion exi tech carbon helm. Heb vooraf ook slechte revieuws gelezen die ik echt niet kan begrijpen

Te laat

Ik heb een paar keer besteld hier maar elke kwam hij niet de dag erna terwijl dat wel bij het product stond

Precies voldaan aan mijn verwachtingen

Snelle levering, prijs/kwaliteit verhouding goed te noemen. Website is duidelijk.

Prima webshop en uitstekende service.

Aankoop gedaan via de webshop van communicatiesysteem Schuberth SC2 voor mijn Schuberthhelm C5. Snel geleverd. In eerste instantie kon ik het systeem niet koppelen met mijn smartphone. Na een paar onderlinge e-mails met Helmonline alsnog gelukt. Ben zeer te spreken over de snelle en uitstekende service.

Helm besteld netjes geleverd maar was toch te klein terug gestuurd en nieuwe besteld helemaal goed zonder problemen!!

Vlot Verstuurd door uw diensten

De helmen waren niet wat wij er hadden verwacht ze zijn terug gestuurd naar U En zijn volgens DPD bij jullie aangekomen Op 28 Maart 2022 Wanneer mag ik het geld terug verwachten aub Mvg Patrick Holtappels

snelle levering!

Mooie helm voor een goede prijs maat klopt snel bezorgd, goed verpakt

Goede helm en snelle levering

Helm ontvangen

het pakket is niet aangekomen

het pakket is niet aangekomen en niemand weet waar het is.

mij ervaring is echt slecht

mijn ervaring is echt slecht, ik heb mijn helm sinds 2 weken besteld en 2 keer heeft de DHL me een helm naar je teruggestuurd en geen enkel lichaam reageert en vertel nu dat ik het niet heb gekregen .

Super zeer snelle levering goed product!!

Maat klopt exact! Mooi product voor een mooie prijs!!

Alles was duidelijk en goed geregeld

Alles was duidelijk en goed geregeld

Hele goede service de helm werd snel geleverd

goede ervaring ,was de eerste keer

dat het makkelijk is je hoef de deur niet uit , eerste was niet goed ,maar de tweede was goed

Duidelijke site en prima bezorging!

Snel geleverd goede prijs

Makkelijk besteld snel geleverd goede prijs

Het zit er mooi uit!

Mooi helmet en ook en mooi service dat zie je niet bij iedereen!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam