Snelle levering, goede producten en scherpe prijzen.

Een Shark es evo yari helm besteld en handschoenen. Deze werd dezelfde dag verzonden, alleen dhl was één dag vertraagd. De volgende dag een sharktooth prime besteld, deze ook op tijd binnen.

snel en scherp geprijst

snel en scherp geprijst

snel en een goede kwaliteit prijsverhouding

ik zocht een vervangende helm van het merk Schubert en vond een zeer betaalbare C4 bij Helmonline. Deze werd de volgende dag al geleverd.

Uitstekend, dus super ervaring

Snelle, correcte levering. Producten zijn goed.

Tevreden

Snel en goed ontvangen. Zeer tevreden zal dit zeker aanraden aan andere.

Prima ervaring

Goed aanbod prima prijzen, vlugge levering. Omruilen (wegens foute bestelling door mezelf) was ook tiptop in orde. Een zeer tevreden klant !

Kwalitatief sterk, snel bezorgd

Product is kwalitatief sterk, gunstige prijs en was snel bezorgd.

Goed product

Mooie helm, goede service, snelle levering.

Fijne site en goede producten

Fijne site en zeer snelle levering, goede helm en zoals beschreven online, ik ben er blij mee!

Alles ok.

Snel geleverd.

Prima!!!

Snelle en correcte levering

Heel snel en correct geleverd. Duidelijke website en goede productomschrijving. Omdat ik niet zeker was van de maat heb ik beide maten in bestelling geplaatst. Een ervan is nu teruggestuurd. Retourzending is ondertussen ontvangen en nu even wachten op de verdere afhandeling.

Supper snel top site

Vrijdag avond besteld en zater voormiddag ontvangen .wat een service

Snelle levering, mooie prijs

Gewoon prima!

Snel en fijn produckt

Het product is fijn alleen dhl is minder mijn vriendin heeft de zelfde helm besteld en bij allebij problemen met DHL bij haar hebben ze aan het verkeerde adres geleverd uit lui heid omdat ze geen zin hadden om de vlat langs te gaan en ook verkeerd dag waardoor ze ook nog is vrij van werk heeft moeten nemen en bij mij kwamen ze veel te vroeg en wij hij na 1 keer op de bel drukken al gelijk weg loopen waardoor ik moest rennen van 3 hoog naar benden hebben totaal geen geduld meschien veranderen van DHL naar post nl scheeld een hoop

Website geeft precies weer wat je krijgt. Geen goedkope troep en een zéér goede prijs! Erg tevreden en zeker aan te bevelen!

Snel, betrouwbaar

Ik ben blij met mijn bestelling en alles ging goed met bezorging en kwaliteit, Thanks

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering

ART4 slot en muuranker besteld, na eerdere positieve ervaring met een bestelling.

Is goed.

Goede kwaliteit en voor een redelijke prijs met daarbij een punctuele aflevering.

Op voorraad, makkelijk bestelproces, snel geleverd

Artikel op voorraad in tegenstelling tot de grotere motorzaken. Snelle levering in goede verpakking. Als je weet welke merk jou goed past moet je hier gewoon bestellen. Zeker voordeliger ten opzichte van veel motorzaken.

Mooi op tijd en een goed product

Goed product

Aankoop van 2 helmen en intercoms is prima verlopen. Alles naar wens. Prima levering. Alles werkt.

uitstekend bijzonder goed

Vriendelijk,betrouwbaar,snel!

Super snel geleverd

Goeie kwaliteit en snelle levering

Helm besteld goeie kwaliteit en volgende dag geleverd. Bedankt

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam