Super snel

Mooi assortiment motorhelmen met een goede prijs kwaliteit en met een Snelle levering.

Eerlijke prijzen, supersnelle levering

Pakketje kwam de dag na bestelling al bij ons aan. Alles zat goed verpakt en klopte. Niks op aan te merken!

Super snelle levering netjes verpakt en natuurlijk een fijne helm

Negatief

Ik moest € 5.00 betalen voor een retour label, ok word op de site vermeld, Was het er niet mee eens en stelde voor ieder de helft. Reactie daarop gaan we niet doen! Dan ook maar niet weer zaken doen met helm online?

Goede prijs, snelle levering.

Zie boven.

Prima! Besteld en volgende dag in huis.

2 Helmen besteld voor gebruik op de scooter. Kwamen netjes verpakt binnen. Kwaliteit ziet er goed uit.

zoals het moet

een te kleine maat besteld.deze werd verzonden en onmiddelijk terug gestort.(heb nu reeds een maatje groter besteld)

Mooie, goed passende helm voor een mooi prijsje.

goede zaak

snel geleverd goed verpakt mooie helm HJC 91 c alleen dat hij in groter maat 20€ duurder is als waar mee geadverteerd wordt. Dit is bij een motorzaak niet maar evengoed nog altijd goedkoper als bij een motorzaak.

Service middelmatig - Aankoop bijzonder slecht

Dikke nee voor Shark Evoline 3 Met zeer hoge verwachtingen heb ik de Shark Evoline 3 besteld bij Helmonline.nl. Pasvorm helemaal goed, looks helemaal goed. Ik was helemaal bij. Totdat ik ging rijden. Iedere helm ruist naar mate de snelheid toeneemt. Dat had ik ook verwacht. Maar de Shark Evoline 3 ruist echt bovengemiddeld hard. Begint al bij 70kmpu. Daarboven gaat het zelfs klapperen. Ik was er na 15 minuten al helemaal klaar mee. (testritje met de helm wat je bij een fysieke winkel wel kan doen voordat je hem koopt) Wat ik jammer vind is dat helmonline.nl mij hierin niet tegemoet komt. Ik vind dat zij een slecht product verkopen en dat niet vermelden in de omschrijving. Integendeel. Bedenk dus goed voordat je een bestelling plaatst! Prijzen van de helmen zijn daarentegen wel fors lager dan bij de fysieke winkels. Ik weet nu waar m dat in zit. Service en klanttevredenheid. En dan bedoel ik het totaal ontbreken daarvan.

Mooie helm,goede maat,

Toppiee

Snel en keurig verpakt

en super super snel gekeverd

Zoals op foto top helm super snel geleverd

Snel bezorgt goed product

Snel bezorgt goed product

Nu al een aantal bestellingen gedaan prima kwaliteit prijs verhouding en zeer snelle levering. Ook een bestelling geretourneerd omdat de maat toch te klein uitviel, ook dit totaal geen probleem. Artikel door helmonline retour genomen en binnen de beloofde tijd het geld retour op mijn rekening. Al met al ben ik zeer tevreden, en kan ik dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.

Alles was in orde

Alles was in orde

zijn goed

Tot nu heb ik alleen contact gehad via de mail ik hoop dat men mijn klacht snel afhandelt over de helm die besteld is. En er een nieuwe komt zonder beschadiging maar dan een andere. Of mijn geld terug en de retour kosten die ik heb gemaakt.

Helemaal goed

top

Helm past goed, snel geleverd, tevreden. Geen top kwaliteit maar prima om mee te beginnen. Vanmorgen kreeg ik een behoorlijke schrik. onder het rijden schoot het vizier los en de "beugel" onder mijn kin ook. centrale boutje in het scharnier los. was vrij eenvoudig te repareren maar de schrik was er niet minder om. Het boutje aan de andere kant zat ook los.

Netjes en snel

Dit is de 2de keer dat ik wat besteld heb. De site, omschrijvingen en maat aanduidingen zijn duidelijk. Ik had de helm de 2de dag al in huis.

snelle levering dik te vrede.

Bestelling was snel geleverd.top

Snelle levering, correct verpakt en product zoals besteld geleverd.

Alles ik in order

Herengracht 338