Retour kost je geld + maten onduidelijk / vallen kleiner ondank

Opmeten nu zelf 2 helmen in M en L die niet passen bij mijn kind van 6 jaar die bij andere merken maar XS had. Teleurgesteld. Voortaan helmen gewoon in een winkel aanschaffen.

Gewoon goed

Goed bedrijf, meerdere keren besteld en altijd snel en correct afgehandeld

Beste kwaliteit voor een top prijs

Snel en goed afgehandeld

Betrouwbaar en snel

Alles was mooi verpakt , geen beschadeging Snelle levering

Correcte afhandeling en prima service

Snelle levering, top!

Snelle levering, top!

De Schuberth C3 besteld, volgende dag al in huis. Prima service!!

heel goed

snelle service en vriendelijk en behulpzaam

Teleurstelling op het eerste gezicht

Hard opzoek naar een motorhelm kwam ik deze site, Voor 23u order morgen in huis zag, ik wat n beleid, Al snel bested en betaad net voor elfen was ik blij, Maar de volgende dag helaas geen helm voor mij, Geduldig en geruststellen dacht ik morgen nog n dag, Kan gebeuren mogelijk door minder gezag Dag erop heb ik toch polshoogte moeten nemen, T&T had ik nog niet het riek naar problemen. 3de dag had ik moete vernemen dat de order de route naar mij niet heeft gevonden, moedeloos was ik en meteen onbonden en de telefoniste aan de overkant moest het bevestigen geen punt dan hoef ik me ook niet te verdedigen... afz. Teleurgetelde klant

Foutloze webshop

Mijn laatste 4 helmen bij Helmonline besteld. Steeds de volgende dag de helm al in huis. De prijzen zijn keurig, geen verzendkosten, en de helmen zijn klasse. Laatste helm is een Schuberth C3 Pro, de recensies kloppen, het is een geweldige helm. Ik bestel nergens anders meer.

Mooi assortiment, en value for monney!

prima vrgr. jan kooistra

TOP !

Het online bestelproces is vlot verlopen ! Vlotte levering, omruiling en terugbetaling indien verkeerde maat

Was duidelijk heb ontvangen wat ik besteld was alleen meer fotos toe voegen van een artikel.

Beschadigd artikel ontvangen. Slechte communicatie!

Helm beschadigt ontvangen. Wouden enkel een tegemoetkoming doen van 10 procent. Klantendienst is onvolledig in antwoorden. Ze sturen een retourlabel op maar zeggen niet of je een nieuw artikel krikft of het geld terug gestort wordt. Dus weeral aan het wachten op een antwoord. Hier bestel ik toch nooit meer

alles ging zeer goed en netjes.

netjes verpakt

Supersnelle service

Gebruiksvriendelijke site, bestelgemak en supersnelle levering

snelle goede levering

snelle goede levering

Had een hel besteld en de volgende dag al bezorgd Helaas had ik de helm te klein besteld Eenvoudig terug kunnen sturen Binnen een paar dagen mijn geld weer terug zodat ik een maat groter kan bestellen Helmonline is een betrouwbaar bedrijf

Zeer goede ervaring.

Ik heb een prachtige helm ontvangen. Snelheid van ontvangst is perfect. Ook heb ik de retour betaling al binnen. De helm viel kwa maat wel aan de kleine kant, daarom hebben we geruild.

Goede uitleg

Snelle reactie zowel via mail en via chat functie

Gemakkelijk besteld en super snel!

Een van de makkelijker websites om spullen te bestellen en werd super snel bezorgd! Zeker een aanrader.

Wat een super service

Ik heb er mijn Shark evoline 3 helm gekocht . Besteld een dag later bezorgd . Alles perfect afgehandeld vanaf de bestelling tot de levering. En precies zoals vermeld. Goeie kwaliteit helm en super service. Echt een aanrader

uitstekend

Zeer snelle levering en uitstekend bezorgd. Ik wacht nog wel op een product die niet leverbaar is.

Snelle levering en produkten vsn kwaliteit

Snelle levering en produkten vsn kwaliteit