ook goed

Service uitstekend

Goede service zou daar zo weer iets kopen

Super snel geregeld. Levering als afgesproken.

Super snel geregeld. Levering als afgesproken.

Top product, top service!

Bestelling is geleverd, product is zoals verwacht. Top! Na de bestelling kwam ik erachter dat ik nog een kortingscode tegoed had. Ff een email gestuurd om te vragen of dit nog verrekend kon worden en dat kon idd! 1-3 werkdagen zou het duren. Tot nu toe nog geen enkele korting op het aankoop bedrag gekregen. De klantenservice heeft nog contact met mij opgenomen omdat ze zagen dat er iets mis is gegaan in het systeem. Uiteindelijk toch nog de korting gekregen! Top service!

Slecht

Ik heb julie gemaild en niks terug ontvangen, ik wil graag de bestelde helm terugsturen. Gr

Op vrijdag besteld en zaterdag in huis: dat is snel geleverd. Prima verpakt en bezorgd. De website is overzichtelijk.

Fijne service.goede aflevering

Slecht

De helm kwam in een al geopende doos binnen er zitten geen gebruiks aanwijzingen bij om het glas voor de shark helm fatsoenlijk vast te zetten, omdat je het glas er zelf in moet zetten. De helm zelf is perfect op het glas na en ik hoopte dat de doos niet geopend zou zijn omdat ik hem NIEUW koop en dan neem k aan dat niemand hem zien voor ik. Ik zou graag nog wat informatie willen weten over mijn glas

Uitstekend!

Keurig verpakt, product zoals beschreven!

Hele goede helm

Mooie design, zachte binnenvoering. Goede kwaliteit/prijs verhouding.

Dit keer slecht.

Verkeerde helm geleverd, bij mijn broer laatst ook al en dan de retourkosten ook nog in rekening brengen, Tss tss

Goeie helm, snel geleverd

Ben super blij met mijn helm.

Duidelijke website, snelle levering, goede kwaliteit

snelle bezorging

veiliger verpakken. Mijn vizier zat los

Good value for price

Item arrived quickly and was as described.

Snelle levering en mooie prijs

Goede snelle levering en mooie prijs

Een goed mooi zittende helm.

Goed en snel

Prima helm goede service

Vlotte service vriendelijk en snel

Duidelijke bevestiging en track and trace etc

Na veel negatieve recensies te hebben gelezen heel huiverig, maar erg tevreden!

Na veel negatieve recensies te hebben gelezen heel huiverig, maar erg tevreden! Mooie helm van Schubert besteld op donderdag, vrijdag al in huis.

Hele goeie klantenservice!

Héél mooie helm.

Kwaliteit voor een gunstige prijs. Kortom: ben er tevreden mee.

Prima store en uitstekende service

Voor 23 uur besteld en volgende dag geleverd. Superservice. Was mij tweede helm bij Helmonline. Blijf zeker klant.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam