Prima service snelle reactie

snel geleverd

Snelle levering en goed verpakt doos in doos . Gekregen wat ik besteld had

ZEER SNEL

ZEER SNELLE LEVERING ,CORRECT,MET TRACK AND TRACE

Goed nu

Snelle service & fijn product

Helemaal blij met me nieuwe helm! Nu kan ik veilig rond scheuren op me Vespa uit 1950.

Nice

Good price.great service

Goede prijs en snelle levering

Snelle levering en prima helm

Super helm, voldoet prima en klopt met maatvoering en omschrijving.

Snel en makkelijk te bestellen

Goed bevallen

Snel, goed

Netjes de volgende dag in huis

Mooie helm besteld, voor het aangegeven tijdstip en de volgende dag binnen. Pasvorm komt goed overeen

Prima webshop en snelle levering

Prima ervaring met Helmonline. Snelle levering, goed verpakt. Volgende dag in huis via DHL.

Levering is echt snel! Kwaliteit en prijs is mooi meegenomen.

Top service en betrouwbaar. Kortingen is altijd leuk.

prima geregeld

ontvangen op tijd retour binnen 7 dagen geld terug prima service

Snel en correct

Juiste maat en helm tegen goede prijs

Allemaal keurig gegaan.

Zoals het hoort.

Waardeloze klantenservice

De klantenservice schuift alles af en lossen niets op. Ze laten je weken wachten voordat je ook maar een reactie krijgt. Ze leveren een helm met gebreke en weigeren deze terug te nemen/om te ruilen zonder reactie van de fabrikant. De fabrikant doet er weken over om te reageren en het kan helmonline.nl niets schelen. Zodra je iets hebt gekocht, sta je er alleen voor. Dus denk er twee keer over na.

snelle levering en toppie op de hoogte gehouden

ook goed

Service uitstekend

Goede service zou daar zo weer iets kopen

Super snel geregeld. Levering als afgesproken.

Super snel geregeld. Levering als afgesproken.

Top product, top service!

Bestelling is geleverd, product is zoals verwacht. Top! Na de bestelling kwam ik erachter dat ik nog een kortingscode tegoed had. Ff een email gestuurd om te vragen of dit nog verrekend kon worden en dat kon idd! 1-3 werkdagen zou het duren. Tot nu toe nog geen enkele korting op het aankoop bedrag gekregen. De klantenservice heeft nog contact met mij opgenomen omdat ze zagen dat er iets mis is gegaan in het systeem. Uiteindelijk toch nog de korting gekregen! Top service!

Slecht

Ik heb julie gemaild en niks terug ontvangen, ik wil graag de bestelde helm terugsturen. Gr

Op vrijdag besteld en zaterdag in huis: dat is snel geleverd. Prima verpakt en bezorgd. De website is overzichtelijk.

Fijne service.goede aflevering

Herengracht 338