Super tevreden met vlotte verloop

Heel vlotte en snelle levering

top

vlot verlopen

Wat ik bij helmonline verwachte kwam uit

Een mooi product voor een mooie prijs en wat belooft werd zat ook in de doos Bedankt ook voor de vlotte bezorging

makkelijk een keuze te maken en te bestellen

na de door mij gekozen helm in een winkel te hebben gepast , was het erg eenvoudig om bij Helmonline de helm te bestellen .

Doen wat ze beloven

Ik had snel een helm nodig om een scooter voor mijn zoon die nog geen 16 is op te halen bij de verkoper. Bijna vergeten een helm te bestellen maar via HelmOnline was het snel geregeld. Heel goed verpakt en een mooie helm voor een goede prijs. Enige minpuntje is dat DHL hier in de regio niet zo goed werkt als PostNL. Toch 5 sterren omdat dit niet altijd in het bereik van de webshop ligt.

Snelle en correcte afhandeling en fantastisch product.

Ik ben zeer tevreden over de wijze van orderaanname en verwerking. Ook ben ik blij met de door mij bestelde helm. Dank voor de vlotte levering. Groeten Anne-Albert Piersma.

Zit prima en voelt goed

Goed product voor een mooie prijs.

Op zich snel geleverd alleen DHL maakt er potje van.Krijg een mail helm geleverd terwijl er niemand thuis was.Geen kaartje door de deur en geen helm,dus zoek het maar uit.Uiteindelijk bleek hij bij de buren te zijn.

Kwaliteit top producten

Hoi

Ok

Duidelijke site en foto,s , gemakkelijk bestellen en snelle levering

goede helm

op tijd geleverd, goed verpakt

Topperdetop

Achteraf netjes afgehandeld

In eerste,instantie volledig verkeerde helm gekregen daarna wel netjes afgewikkeld voor de juiste helm.

Mooie duidelijke site. Snelle rn nette bezorging

Goed geregeld!

Goed product, goede prijs, snel geleverd

Stelletje afhandeling

Mooie website goede keuzes aan helmen

Super goed product en snelle bezorging

Heel blij met de helm en de snelle bezorging maakt het nog beter. Ik ging een weekendje weg en twijfelde of hij op tijd zou komen. Maar complimenten, meteen de volgende dag!!

Gewoon goed. Nette prijzen, goede service

Voor de aankoop overleg gehad aangaande maatvoering en keus. Ze nemen de tijd om echt om goede service te verlenen. Ik zocht een vervanging voor mijn oude Nolan helm en ondanks dat ze geen Nolan verkopen hebben ze toch info ingewonnen om mij te kunnen adviseren. Snelle levering. Een puntje, de helm is verstuurd in de doos in een omdoos zonder enige bescherming. Ik vraag me wel af wat er met de helm gebeurt wanneer de bezorger de doos zou laten vallen? Hoeveel (niet zichtbare) schade zou de helm dan hebben? Verder helemaal tevreden en ik zou iedereen adviseren om hier een helm te kopen.

Duidelijk, goed product en snel verzonden

Ik heb een helm voor mijn dochtertje besteld, dat ging snel en werd ook erg snel verzonden. Goed verpakt ook. Er is ook genoeg budget aanbod, heb een vrij goedkope helm besteld maar die is tot nu toe erg fijn in gebruik.

Uitstekende service en snelle levering!

Ben zeer tevreden met mijn aankoop via helmOnline. Uitstekende service, je kan je aankoop goed volgen Groet Peter

Ik heb een aantal dagen geleden gekeken op de website voor een systeem helm. Uiteindelijk heb ik één gevonden, en heb ik hem gelijk besteld. Volgende dag gelijk thuis geleverd door dhl. De helm was voldoende beschermd in de doos en zag er netjes uit. Prima service!

Helm werd snel geleverd

Blij dat alles snel geleverd kon worden aangezien andere webshops dit niet konden!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam